2777
2789
عنوان

چه برخوردی با کنجکاوی جنسی بچم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افکار پوسیده

تو بگو افکار پوسیده ولی وقتی جای کسی نبودی لطفا قضاوت نکنید.شما چ میدونی چ بلایی سر این دختر میاد...من دوستم قربانی این موضوع شد.از ۱۳ سالگی فهمید قضیه رو .اون موقع بداش خاستگار اومد .مادرش رد کرد گفت بچست ولی همش دعا دعا میکرد ک بره چون  دوست داشت تجربه کنه.میدونی چیشد تهش؟؟؟

از همون ۱۳ سالگی کم کمش یه روز درمیون خود.ار.ضایی داشت.تهش ۲۰ سالش ک شد با پسرا...میداد و الانم اونقدر وضعش ناجوره ک دیگه اصلا ازدواج رو چیز مسخره میدونه و نیازش رو نامشروع برطرف میکنه.دوست من خیلی نوجوونیش و جوونیش اذیت شد و زحر کشید.چون کسی قبولش نداشت. درصورتی ک میتونست ۱۳ سالگی عقد بموته،۴ ۵سال بعد عروسی کنه.کاری ک دختر خالم کرد و الان بهترین خونه زندگی و همسر داری رو داره

خب الان دقیقا سن فهمیدن مسائل جنسیه. طبیعیه این کنجکاوی

بشونش باهاش حرف بزن درمورد اینجور مسائل(چیزایی که سرچ کرده)

مامان منم وقتی کلاس شیشم بودم باهام حرف زد(البته که من حدودای کلاس چهارم پنجم خیلی چیزا رو میدونستم) 

تازه این قضیه برای ۱۰ سال پیشه. الان بچه ها خیلی زودتر میفهمن

ما که خندان می‌رویم🧸☕
تو بگو افکار پوسیده ولی وقتی جای کسی نبودی لطفا قضاوت نکنید.شما چ میدونی چ بلایی سر این دختر میاد... ...

یه نسخه رو برا همه نمیپیچن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

تو بگو افکار پوسیده ولی وقتی جای کسی نبودی لطفا قضاوت نکنید.شما چ میدونی چ بلایی سر این دختر میاد... ...

راهش رفتن پیش مشاور و تراپیسته

اگه اینطوریه که باید کودک همسری و رواج بدیم توی جامعه😐

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

چون دوست شما اینجوری شده نمیشه واسه همه نسخه بپیچید.

والا من الان ۲۱ سالمه از ۱۱-۱۲ سالگی هم فهمیدم. نه به انحراف جنسی کشیده شدم نه محتاج اینم یه پسر بیاد نیازمو رفع کنه!

یه حرفایی می‌زنیدا.

شما خودتون دختر دارید؟ اتفاقا این بچه روند طبیعیشو داره طی میکنه. وقتی میگن زود فهمیده که بچه ی ۸-۹ ساله فکرش درگیر این چیزا بشه.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
خب ازدواج تا دوازده کودک همسری اخرش افسردگی و خودکشی و طلاق و ....

درسته ولی به میل خود دختر باید توجه کرد.واقعا بعضیا دوست ندارن ازدواج رو ولی خیلیا هستن ارزوشونه تو این ازدواج کنن.بعدشم کجا کودک همسری ؟ ۴،۵ سال عقد ک خونه مامان باباشه.درثانی ۱۲ سال،خب معمولا ۷،۸ سال بزرگتر میشه ۱۹،۲۰ سال پسر 

کجاش بده؟

یادمه منم دوازده سیزده سالم بود تو مدرسه یکی از بچه ها در مورد مسایل زناشویی و شب حجله گفت🤣 اصلا باورم نمیشد و هنگ بودم 

یه سری کنجکاوی ها طبیعیه تو این سن توی مادر وظیفته مدیریتش کنی و چی بهتر از مشاوره با متخصصش؟؟؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

در اون حدم نیست با یکمی توضیح مامانه حل میشه

خب میگم که...اما بعضیا متوجه نیستن که دختر ۱۲ ساله رو توی این سن اونم بابت همچین چیزی کوچیکی نباید شوهر داد!

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨