2777
2789
من باسنم بزرگ نیست همش حس میکنم هنسرم اذیته در حالی ک چیزی نگفته😭باسنت خوبه ؟ تیپت تو چشمه؟ باز هول ...

من چند ساله باشگاه میرم  هیکلم خوبه  ولی بازم چشمش دنبال این و‌اونه سیر نمیشه 

چرا باشگاه نمیری عزیزم؟

من باسنم بزرگ نیست همش حس میکنم هنسرم اذیته در حالی ک چیزی نگفته😭باسنت خوبه ؟ تیپت تو چشمه؟ باز هول ...

همسرت چرا باید اذیت باشه؟ با همین فکرا مردارو پررو کردیم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر بیخیال مگه قبل ازدواج هیکلتو ندیده بود به باسن بود به جنیفر لوپز خیانت نمیشد همش به شعور و اخلا ...

اره بدنسازه چیزی نگفته ولی حس میکنم اذیته و دوست داره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
همسرت چرا باید اذیت باشه؟ با همین فکرا مردارو پررو کردیم

همهههه زنا دارن امروز تو خیابون دقت کردم مال من از همه کوچیکتره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من چند ساله باشگاه میرم هیکلم خوبه ولی بازم چشمش دنبال این و‌اونه سیر نمیشه چرا باشگاه نمیری عزیزم ...

رفتم جواب ندادباسنت با باشگاه بالا اومد قبلش نداشتی؟ 

آخه اين كه ميگي براي موارديه كه دختر 16_17 ساله باشع....دختر 25 يا 28ساله رو چه تربيتي كنه

عزیزم وقتی شما با یک مردی یا یک زنی که بیشتر از ۱۰ سال تفاوت سنی داری اون طرف خودش رو از شما عاقلتر میدونه،برای اینکه میگه من اول جوونیم بود این هنوز به دنیا نیومده بود پس چیزی سرش نمیشه،همیشه میخواد حرف حرف خودش باشه حالا میخواد اون دختر ،یا پسر ۲۵ یا ۲۸ ساله باشه بازم فکر میکنن میتونن تربیت رو به روش خودشون انجام بدن،البته انگشت شمارن بینشون آدمای با شعور و عاشق ولی خب هستن ولی درصد بیشعور و سواستفاده گر زیاده.

داشتم کمی ولی فرم نداشت چند وقت رفتی ؟

حجم گرفته ؟ ۳ سال رفتم انگار ن انگار😭

بی خیال بابا بعدشم پایین تنه راحت با ورزش و تغذیه پرپروتئین بزرگ میشه دیگه تو هم برو ورزش کن درد من ...

مآل من نشد ۳ سال رفتم باشگاه نشد

اره باشگاهتو عوض کن شوهرت گفته ناراضیه؟

یجا ک نمیرفتم چندجا میرفتم 

چیزی نگفته ولی تو اینستا و سرچا اینا همش راجع به باسن میبینه