2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5893 بازدید | 298 پست
والا انقدر درگیرم اصلا وقت نمیکنمخیلی هم میترسم.عوبیا دکتر دارمخصوصا اگر عکس و سونو و اینا بنویسه😐� ...

واسه قلب همونجا کارتو انجام میده سونو و ایناهم نداره

دیگه اگه قلب نبود خیالت راحت میشه معده باشه درمان فوری معمولا نداره عصبی یا استرس میشه باشه

پس حتتتتتتتتتما باید بری یک ویزیت متخصص قلب!

میگم ک فوبیا دارم.میترسم برم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انقدرم سطح استرسم بالاااااااست کلا نابودم

همین الان پایین کتف سمت چپم داره تیر میکشه

نمیدونم معدمه یا قلبم🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم ک فوبیا دارم.میترسم برم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️انقدرم سطح استرسم بالاااااااست کلا نابودمهمین الان پایین ...

کتف سمت چپ خطریه هااااا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
میگم ک فوبیا دارم.میترسم برم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️انقدرم سطح استرسم بالاااااااست کلا نابودمهمین الان پایین ...

این اداها چیه؟!

تو چیزیت بشه چی از مادر و پدر و همسرت میمونه؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
واسه قلب همونجا کارتو انجام میده سونو و ایناهم ندارهدیگه اگه قلب نبود خیالت راحت میشه معده باشه درما ...

تست ورزش و اسکن هسته ای و اینا داره🤦‍♀️

معده هم ک اندوسکوپی داره

از ابنا میترسم نمیرم

چون قبلا انجامشون دادم یکبار

یجا خوندم قلب باشه سمت راست درد میگیره.نوشته بود قلب چون وسطه سمت راستم درد لگیره از قلبهسمت چپو میگ ...

نه والا من ندیدم و نشنیدم

مادربزرگم تو این حال بود دکتر خودش گفت ببریدش خونه اونجا راحت‌تر جون میده .

آوردیم به ۲۴ ساعت نکشید راحت تو خونه پر کشید .

رفع فیلترینگ مهمتر از معیشت و دلار و طلاست.مهم نیست برق و گاز نداریم عوضش واتساپ داریم.

الهی بمیرم براشون😢

به جای مردن برو آزمایش بده... اول یک نوار قلبه

بعد اکو

بعد اگر لازم شد تست ورزش و اسکن هسته‌ای هست