2777
2789

مثلا میفهمن بخاطر از جایی افتادن شکسته 

یا اون طرف شکونده؟

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

باتجربه باشن می‌فهمن 

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری بفهمن😂🤦‍♀️

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اره 

کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در ایینه میبینم.                                                                                .                                                                          ممکن است خودخواهی به نظر برسد، اما وقتی برای زنده ماندن می‌جنگی، سخت است دلسوز و مهربان باشی.
چجوری بفهمن😂🤦‍♀️

نمیدونم 

زن عموم یهو افتاد بردنش گفتن استخونش پودر شده

الان برام سوال بود مثلا دستی ک از جایی بیفته بشکنه

یا اینکه خودت با چکشی چیزی بشکونیش

فرق می‌کنه؟

پزشک قانونی میتونه تشخیص بده

بالاخره شکستی از افتادن از ارتفاع با شکستگی ک با فشار و زور یکی دیگه باشه فرق داره

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

پزشک قانونی میتونه تشخیص بدهبالاخره شکستی از افتادن از ارتفاع با شکستگی ک با فشار و زور یکی دیگه باش ...

نه خب مثلا پزشک قانونی نری 

مثلا ی دکتر بری ببنده میفهمه؟

پزشک قانونی میتونه تشخیص بدهبالاخره شکستی از افتادن از ارتفاع با شکستگی ک با فشار و زور یکی دیگه باش ...

پزشک قانونی که دقیقا متوجه میشه ولی همون متخصص ارتوپد هم تا حدودی براش قابل تشخیصه

کاش میشد بشی🖤💔