2777
2789

چه جوری میشه تور رو به کمر لباس نصب کردیا همون دوخت؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
1
100%

فکر کنم کش هستن . خوششون نیاد کش رو باز میکنن میزارن کنار . خیاط نیستم دیدم در بقیه

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند تا راه خل داره اگه تو نراحل دوخت لباسی بذار لای استر و یا کمر لباس و از بالا تنه جدا بدوز موقع دوخت کمر به بالاتنه بدوزش 

اگه. دخته شده لباست میتونی تور رو بهش دو تا بند بدوزی و دو تا دکمه روی لباس و تور رو به لباس دکمه کنی 

راه دیگش اینکه تور روی کمر باشه و با کمربند بسته شه که این خیلی جالب نمیشه 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دوستان من می‌خوام امتحان خیاطی بدم مدرک بگیرم کسی اطلاع داره چطوره سخته یا آسون؟

دوتاست یکی عملی یکی تئوری برای تئوری کتاب داره تقریبا 200 صفحس باید بخونی برای عملی هم باید بری آموزشگاهی که یاد گرفتی امتحان عملی تو یه روز یه مربی که از فنی حرفه ای میاد میگیره 

امتحانم سخت نیست فقط خوندن میخواد 

عملیشم از رو طرح هایی که مربیت بهت میده خودشون ژورنال دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آخه یه کمر هم با تور وصل شده به لباس ممکنه روی اون کمر دوخته شده بعد وصل شده باشه به لباس؟

اره من گفتم که 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تور رو روی کمربند بدوزم بعد با کش وصل کنم به لباس؟

ببین این حرکت اصلا قشنگ نمیشه که تورو بدوزی به یه کمر و اینا... 

من دیدم اینایی که این سبک لباس رو دارن تو اینستا با همون راهی که بهت گفتم انجام میدن  

روی تور دوتا بندینک میدوزن و دوتا هم دکمه دوطرف کمر لباس بعد اون بندینک رو به اون دکمه ها، دکمه میکنن!!! 

فقط تور رو باید هم متراژ بالا بگیری که قشنگ بشه و اگر بندینک به تور دوخته نشد نهایت بالای تور رو چین میزنی و روی یه پارچه همرنگ لباس دوخت میکنی که قشنگ به لباس دکمه بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین این حرکت اصلا قشنگ نمیشه که تورو بدوزی به یه کمر و اینا...  من دیدم اینایی که این سبک لبا ...

مرسی عزیزم یه سوال دیگه بنظرتون تور یه لای باشه خوبه یا دولای بردارم