2777
2789
عنوان

شما اهل تخفیف گرفتن هستین

159 بازدید | 21 پست

من اصلن روم نمیشه حوصله هم ندارم فقط برا خرید ملک یادمه کلی به طرف اصرار کرده بودم .لباس و این چیزا نه .حدی  مطب دکتر زیبایی بودم خانوم گیر داده بود دکتر ک باید صد هزار تومن کم کنی ولی آخرش دکتر محل نداد .چرا پس یه روانشناس گفت تخفیف گرفتن کار خوبی هست و مدیریت مالی رو نشون میده 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم اصلا

شوهرم میگیره😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من شوهرم عصبانی میشه منم نمیگیرم هیچ وقت 😁ولی دروغ چرا دوست دارم

من اصلن نمیتونم میرم خرید دهن بسته داخل مغازه و همین جور برمیگردم .

من یبار گفت دکتر کار خودش و کرد 

کامپوزیت دندونم یه واحد 

الان فرتی ۵بار خراب شده عرص چند ماه 

شیطونه میگه چنگ بندازم کلاه گیسشو از سرش درآرم 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

نه خوشم نمیاد 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

من خودم ی مدتی فروشنده بودم دستم برا تخفیف بسته بود ینی صاحب کارم گفته بود هزار تومنم نباید کم کنی بعد خانوما و آقایون میومدن سرمو میخوردن برا تخفیف گرفتن . ازون ب بعد واقعن درک کردم و هیچ وخ از فروشنده تخفیف نگرفتم مگه اینکه صاحب مغازه بود ک اونوخ اصرار میکردم چون دستش باز بود 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

نهایت تخفیف گرفتن من: 

جناب این کارتون تخفیف نداره؟ 

_ خیر نداره 

واقعا تخفیف نداره؟ 

_خیر نداره

باشه پس خیلی ممنون و کارتمو میدم😅😂

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من یبار گفت دکتر کار خودش و کرد کامپوزیت دندونم یه واحد الان فرتی ۵بار خراب شده عرص چند ماه شیطونه م ...

خیلی بد دکتر بدرد نخور دیگ 

نه  من و مامانم حتی نمیپرسیم چند شد فقط کارت رو میکشیم از چونه زدن و تخفیف گرفتن  خوشمون هم نمیاد زشت میدونیم

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

نهایت تخفیف گرفتن من: جناب این کارتون تخفیف نداره؟ _ خیر نداره واقعا تخفیف نداره؟ _خیر ندارهباشه پس ...

تو منی