2777
2789
عنوان

بخشیدن شوهر خیانتکار

392 بازدید | 27 پست

خانما من ی خانواده خیلی خاله زنک دارم ک هیچوقت هیچ کجا پشتم نبودن هرکی فکر خودشه. شوهرم بهم خیانت کرده و بینهایت ازش دور شدم.

الان گاهی اوقات خیلی خوبه. مثلا من شاغلم کمکم دختدمو نگه میداره وضع مالیش خوبه سرمایه زیادی بهم داد کار راه انداختم. مثلا عصر یهو گفتم بریم خونه خواهرم نه نمیگه. و کلا خانوادمو دوس داره. منم با خانوادش رابطه خوبی دارم. و تا زمانیکه من حرف بدی نزنم و بحثو سمت خیانت نکشونم هیچ دعوایی نداریم. ولی امان از وقتی که بحث بشه حس میکنم بدترین و وحشتناکترین مرد جهانه

امشب انقدددد رفتار خوبی داشت ک واقعا حس کردم خوشبختترین زن جهانم!

اما یوقتا هم انقد عاجز میشم ک حس میکنم بدبختترینم. 

شما اگر بودین چ میکردین؟ تنها چیزی ک میدونم اینه ک خیانت جنسی نبوده اونم ن بر اساس حرف خودش بر اساس خیلی چیزای دیگ. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت تا اب رفته زیر پوستش طبق تاپیکای قبلت البته هوا برش داشته‌..اگه میمونی توقع تکرار داشته باش حد ...

همین دیگ نمیدونم چطور خودمو آماده کنم برا تکرارش. چطور بهش گیر ندم رو خودم تمرکز کنم

مثلا طلاق بگیری که چی دخترت اواره میشه ببخش تا خدا هم برات بسازه مهم ارامشه تو زندگی اگر داری ببخش

یکم زیادی براتون عادیه ها..مثلا زنی به شوهرش خیانت کنه هم همین توصیه رو میکنی؟

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

همین دیگ نمیدونم چطور خودمو آماده کنم برا تکرارش. چطور بهش گیر ندم رو خودم تمرکز کنم

من رفتم مشاور بهم گفت کسی که پشیمونه و از جنبه های دیگه تو رابطه با هم خوب هستید جای بخشش داره 

فقط باید بهش فکر نکنی الان مثل یه توده شده تو مغزت ولی واقعا نزار زندگیت خراب شه من مشاور رفتم تازه طرف شوهرمم نبود ولی گریه میکردو کلا همه کاری میکرد ک بگه پشیمونه مشاور خیلی کمک میکنه