2777
2789
عنوان

فرم صاف و نامتقارن پشت سر نوزاد

69 بازدید | 11 پست

سلام مامانا . پشت سر پسرم هم صافه هم سمت راستش کجه چون پسرم همش به سمت راست میخوابه :( البته بیشتر از یه ماهه هی تو خواب جابجاش میکنم ولی باز به سمتی که نباید! سرشو میچرخونه☹ 

خیلی نگران فرم سرشم روح و روانمو به هم ریخته. تاپیکای مشابه رو خوندم همه گفتن خودش درست میشه . عکس سرشو میذارم تو رو خدا بگید ببینم با این شدت خرابی هم امید هست خودش درست شه یا ببرم کلاه اصلاح فرم سر بخرم براش ؟؟؟؟

خودش درست نمیشه دختر داییم دوسالشه تقریبا پشت سرش صافه اگه درست میشد که اینقدر حساسیت به خرج نمیدادن

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پشتش یه چیزی بزار که نتونه برگرده عزیزم بچه که خودش جهت خوابش رو مشخص نمیکنه شما باید هی جا به جاش ب ...

میذارم از خواب پا میشه گریه میکنه انقد این تکرار میشه که خسته میشم آخر میگم فقط بخوابه 😔