2777
2789
عنوان

بخشیدن شوهر خیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 28 پست

خیانت قابل بخشش نیست!!!

تو نمیتونی ذات یکی رو تغییر بدی شاید فقط کاری کنی اون حرفه ای بشه و مخفیانه خیانت کنه تو نفهمی ، تو فامیل میشناسم پسر خالم با زنش چند سال پیش تا پای طلاق رفتن به خاطر خیانت پسر خالم ولی الان زنشو رو پر قو نگه داشته ماشین ، خونه ، مسافرت ، از لحاظ عاطفی و مالی قشنگ ساپورتش کرده...

شما فکر میکنین خب دیگه پس همه چی درست شده ، اتفاقاً برعکس همه چی بد تر شده دیگه لِم کار دستش اومده کاری کرده زنش شک نکنه و الان با خیال راحت هر روز با یکیه و زنشم به خیال خودش بنده خدا فکر میکنه از قضیه طلاق به بعد اون درست شده..

حالا شما گول حرف اینایی رو بخور ك آره شوهرم دیگه خیانت نمی‌کنه ، خیانت میکنه عزیزم منتها جوری حرفه ای شده ك دیگه تو مطلع نیستی در واقع سر شما رو کرده زیر برف..

چاره فقط طلاقه، بچه ها هم بزرگ بشن پیش همچین پدری داغون میشه آیندشون.

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

خیانت قابل بخشش نیست!!!تو نمیتونی ذات یکی رو تغییر بدی شاید فقط کاری کنی اون حرفه ای بشه و مخفیانه خ ...

چقد منفیه فکرت با چه علمی میزنی این حرفو شاید بدتر شه زندگیش با طلاق فکر کردی درست میشه همهچی!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد منفیه فکرت با چه علمی میزنی این حرفو شاید بدتر شه زندگیش با طلاق فکر کردی درست میشه همهچی!!

علم تجربه عزیزم..

از هزار تا روانشناس هم بپرسه همینو میگن خیانت هیچ وقت قابل بخشش نیست.

برو راجع به این موضوع تحقیق کن 

علم تجربه عزیزم..از هزار تا روانشناس هم بپرسه همینو میگن خیانت هیچ وقت قابل بخشش نیست.برو راجع به ای ...

اگه اون واقعا پشیمون باشه و تو تصمیم بگیری ببخشیش قابل بخششه بستگی به هر دو داره

عزیزم اگه زندگیتو دوس داری برو مشاور برای این مشکلات نمیشه از کسی که چیزی نمیدونه کمک گرفت

مشاور هم حرف‌های منطقی میزنه عزیزم منتها علمی تر بیان می‌کنه..

نمیاد بگه باشه بابا یه شیطنت کرده تو ببخش😂

فقط باید بهش فکر نکنی الان مثل یه توده شده تو مغزت ولی واقعا نزار زندگیت خراب شه من مشاور رفتم تازه ...

آفرین نکته این جاست طرف همسرت نبود..

خیانت همسر کسی ك کتبی و شرعی بهت متعهده با خیانت کسی ك هنوز پارتنرته خیلی متفاوته، اون شاید متعهد باشه ولی متأهل نیست مثل خیلی از روابط سفید ك امروز بخوابی و فردا دیگه طرف و نبینی ولی بحث ازدواج کاملا متفاوته عشقم

آفرین نکته این جاست طرف همسرت نبود..خیانت همسر کسی ك کتبی و شرعی بهت متعهده با خیانت کسی ك هنوز پارت ...

اتفاقا چون شوهرم نبود میتونستم راحت پرتش کنم از زندگیم بیرون بدون هیچ نگرانی از ایندم ولی کسی که دختر داره حامی نداره از لحاظای دیگه طرف براش کم نمیزاره بنظرت سخت تر نیست؟

عزیزم حتما برو مشاور ، به کمک احتیاج داری ،‌ و شوهرتم ببر اونجا راحتتر میتونید حرفهای دلتونو بزنید، منم نظرم اینه اگه شوهرت پشیمونه و داره جبران می‌کنه شما هم ببخشش، البته حتما مشاوره برید تا بتونی این بحرانو رد کنی ان شاءلله 

اگه اون واقعا پشیمون باشه و تو تصمیم بگیری ببخشیش قابل بخششه بستگی به هر دو داره

قربونت برم ما نمی‌تونیم کسی رو تغییر بدیم ، کسی ك خیانت میکنه شخصیتش تنوع طلبه، شاید در ظاهر احساس پشیمونی کنه ولی دوباره سراغ خیانت میره چون تنوع طلب بودن یه شخصیتی هست ك زندگی با یه آدم از لحاظ عاطفی و جنسی براش کسل کننده میشه

اتفاقا چون شوهرم نبود میتونستم راحت پرتش کنم از زندگیم بیرون بدون هیچ نگرانی از ایندم ولی کسی که دخت ...

قطعا سخته ، تغییر سخته، رشد درد داره ، ولی رشد روحی انسان و به تکامل رسیدنش ریشه تو همین سختی داره، از همین نقطه امنی ك به هیچ قیمتی نمی‌خوایم ازش بیرون بیایم!

قربونت برم ما نمی‌تونیم کسی رو تغییر بدیم ، کسی ك خیانت میکنه شخصیتش تنوع طلبه، شاید در ظاهر احساس پ ...

اتفاقا مشاوره ک رفتیم ازمون تست روانشناختی گرفتن. مشاوره گفت همسرت تنوع طلب نیست. گفت همش نگران بودم از اون دسته باشه

اگه خیانت جنسی نبوده ببخش 

زندگی خوبی داری خرابش نکن 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
اتفاقا مشاوره ک رفتیم ازمون تست روانشناختی گرفتن. مشاوره گفت همسرت تنوع طلب نیست. گفت همش نگران بودم ...

خب پس اگه راحتی ببخشی و اذیت نمیشی حتماً این کار و بکن ، من روحیه ام با خیانت اصلا جور نیست و نمیتونم ببخشم ولی به هر حال هر کس نظر خودشو داره، موفق باشید.