2777
2789
عنوان

تو دوران دوستی طلا هدیه بگیرین چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اصرار نکن به پس دادنش انگار چیز مهمیه

چون واقعا مهم نیست

هدیه ست

تشکر کن

گاهی به نشونه قدردانی استفاده کن

اگرم روزی خرای نکرده رابطه تون به بن بست رسید شرایط همون موقع هدایتت میکنه به تصمیم درست که پس بدی یا ندی.

خوب اگه سن تون کم چرا دوست شدی ک سالگرد دوستی هم داشتی اگر کم نیست خوب نامزد کن یک سال نامزد باش بعد ...

برا ازدواج زوده محاله خانوادم قبول کنن 

دوست شدیمم خب آشنا شدیم علاقه پیدا کردیم 

فقط این آدم یا قصد ازدواج داره که هزینه میکنه و یا قصد رابطه جنسی،یا خیلی عاشقه… هدفش رو پیدا کن بعد ...

تو این یه سال درخواست غیر معقول نکرده 

خودشم میگ خیلی دوست دارم میخوام ازدواج کنم باهات و مننتظر اشاره ازتم چند بار جلوشو گرفتم نمیدونم 

اگه خدایی نکرده جدا شدم چیکارشون کنم اگه خواست چی ؟

اگه بخواد که نشون میده آدم بیشعوری بوده، چون کادو رو پس نمیگیرن،بنظرم بهترین کار اینه که هدفش رو از رابطه بدونی، اینجوری راحت میفهمی که چیکار کنی

برا ازدواج زوده محاله خانوادم قبول کنن دوست شدیمم خب آشنا شدیم علاقه پیدا کردیم

به نظر من اگر دوستش داری ازدواج کن بعد برو دانشگاه بهترین رشته و .... زندگی کن

خانوادت شاید بفهمن باهات دعوا. کنن شاید طرف پشیمون شدو...

من پانزده سالگی عاشق شدم عشق دو طرف گفتم بچه ام و ...دیگه جدا شدیم الان با وجود همسر و بچه دلم اون میخواد 

خیلی اصرار نکن به پس دادنش انگار چیز مهمیهچون واقعا مهم نیستهدیه ستتشکر کنگاهی به نشونه قدردانی استف ...

من که اصرار نمیکنم پسش بدم اولین بار مخالفت کردم دیدم بهش بر خورد ناراحا شد قبول کردم ولی واقعا خیلی گرماشون بالاست خودمم یه جوری میشم

تو این یه سال درخواست غیر معقول نکرده خودشم میگ خیلی دوست دارم میخوام ازدواج کنم باهات و مننتظر اشار ...

بگو‌بیاد جلو خواستگاری کنه، فقط بخاطر اینکه بدونی واقعا راست میگه یا نه، بعدش اگر اومد چندسال نامزد بمونی تا ازدواج کنین

پولدار که خب وضع مالیش یکم بیشتر از خوبه نمایشگاه داره باشگاه داره خودش مربی باشگاس میخواد حالا تو م ...

پس خوبه وضعش

ان شاءالله جدا نشین 

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
به نظر من اگر دوستش داری ازدواج کن بعد برو دانشگاه بهترین رشته و .... زندگی کنخانوادت شاید بفهمن باه ...

من مامانم خبر داره ولی من برا ازدواج زوده برام 

اونم وقت ازدواجشه میگ صبر میکنم ولی بالاخره مرده و خسته میشه نمیدونم

بگو‌بیاد جلو خواستگاری کنه، فقط بخاطر اینکه بدونی واقعا راست میگه یا نه، بعدش اگر اومد چندسال نامزد ...

داشت میومد دیگه من نزاشتم چون حس کردم زوده و مامان خبر داره ولی خانوادم محاله بزارن