2777
2789
عنوان

تو دوران دوستی طلا هدیه بگیرین چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مامانم خبر داره ولی من برا ازدواج زوده برام اونم وقت ازدواجشه میگ صبر میکنم ولی بالاخره مرده و خس ...

ببین خوبه مادرت خبر داره

اما سعی کن اون هم درک کنی و بهش اطمینان بدی هر زمان اومد جواب تو مثبت و میشه باهم ازدواج کنید و...

داشت میومد دیگه من نزاشتم چون حس کردم زوده و مامان خبر داره ولی خانوادم محاله بزارن

بگو بیاد تکلیفت مشخص میشه، نامزدی با دوستی فرقی نداره فقط خانواده ها درجریان هستن ،بذار بیاد اگه دیدین واقعا مناسبه و خانواده هم تایید کردن چندسال صبر میکنین ، ولی توی دوستی هیچ تضمینی نیست امروز باشه فردا نباشه،شاید اصلا مناسبت نباشه ، تو خانواده شو ندیدی نمیشناسی، فقط خودش که نیست 

یعنی اطمینان بدم که باهاشم همیشه ؟ حس نکنه سیریش شدم ؟

مگه عاشق هم نیستین

خوب آره یک بار جدی بگو

مدام نمی‌خواد بگی یک بار بگو.

یا پرسید ازت بگو آره عاشقتم و پات میمونم و..

کاش زودتر ازدواج کنی باعشق و خوشبخت بشی

بگو بیاد تکلیفت مشخص میشه، نامزدی با دوستی فرقی نداره فقط خانواده ها درجریان هستن ،بذار بیاد اگه دید ...

خانواده فقط خواهرشه خواهرش با باباش زندگی میکنه پدراشون فرق داره مادرشونم فوت کرده 

خانواده فقط خواهرشه خواهرش با باباش زندگی میکنه پدراشون فرق داره مادرشونم فوت کرده

باشه بازم آشنا بشن خانواده ها بهتره

سنت کمه مطمئنا تو شناخت کافی نمیتونی از آدما داشته باشی، ولی خانواده تجربه دارن  بهتر میتونن طرف رو آنالیز کنن