2777
2789
عنوان

نامزدیاهمسرکورد

1459 بازدید | 118 پست

خانومایی ک تابحال پارتنر،نامزدیادوست کرمانشاهی داشتین آیارابطه شماب سرانجام رسیده وبااون شخص ازدواج کردین یاب دلیل غریبه بودن و اختلافات فرهنگی مسیرتون وجداکردین؟؟ لطفابگین

خوشگلن خدا نصیب کنه

روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم  وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :))) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه همکار داشتم که خواستگاری کرد و بعد از چند وقت با روی دیگه ای از شخصیتش اشنا شدم و کات کردیم خدا رو شکر. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
یه همکار داشتم که خواستگاری کرد و بعد از چند وقت با روی دیگه ای از شخصیتش اشنا شدم و کات کردیم خدا ر ...

بهتره باخودشون وصلت کنن ینی کمترپیش بیادباغریبه سازگارباشن

بهتره باخودشون وصلت کنن ینی کمترپیش بیادباغریبه سازگارباشن

خودشونم اینطور میگفتن. ۷ تا بچه بودن این مجرد بود گفت ۶ تای دیگه با همون اقوام خودشون ازدواج کردن و من میخوام سنت شکنی کنم و فلان. ولی مساله اصلی ما شکاک بودنش بود. حتی یادمه تو پیام اخر بهم گفت من نمیگم شما دروغ میگی، من وقت ازمون خطا ندارم و سنم سن ازدواجه و باید بتونم اعتماد کنم و فلان

الان ۹ سال میگذره، من ۸ ساله ازدواج کردم،اون اقا هنوز مجرده. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خودشونم اینطور میگفتن. ۷ تا بچه بودن این مجرد بود گفت ۶ تای دیگه با همون اقوام خودشون ازدواج کردن و ...

حالت دیکتاتور،سلطه گروکمی شکاک ب نظرمیرسن ازدورتعصبی هستن اماپوششون بازه ومن تعصبی ندیدم

حالت دیکتاتور،سلطه گروکمی شکاک ب نظرمیرسن ازدورتعصبی هستن اماپوششون بازه ومن تعصبی ندیدم

مثلا خواهرش میگفت ما محرم نامحرم نداریم، ما غریبه غیرغریبه داریم. مثلا پسرعموی من با برادر من فرقی نداره، اما بقیه غریبه ن

مثلا خواهرش میگفت ما محرم نامحرم نداریم، ما غریبه غیرغریبه داریم. مثلا پسرعموی من با برادر من فرقی ن ...

هرچی ت اینستاگرام دیدم پوششون زیادی بازوراحت کلن براشون مهم نیس مخصوصااین پیجای زیبایی

هرچی ت اینستاگرام دیدم پوششون زیادی بازوراحت کلن براشون مهم نیس مخصوصااین پیجای زیبایی

تو اینستا ندیدم ولی خب تو واقعیت اینطور بودن. کلا یه حس دوری طلبی نسبت بهشون دارم.