2777
2789
عنوان

تاحالا شده دیوانه وار عاشق شین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 156 پست

خداروشکر که کنارشی پایدار باشی عزیزم❤ وقتی با همین دیگه نگران چی هستی فقط خودتو یادت نره و این عشقو سعی کن درست بروز بدی و همزمان اعتماد بنفس خودتو حفظ کنی که رابطت خراب نشه 

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشع ی مدت نقش بازی کنی؟نقش بازی کنی ک ی مقدار پولو طلا جمع کنی؟خب مثلن نمیشع گولش بزنی باهاش خوب ش ...

خرج میکنه در حد معمول ولی نه طوری که بشه پس انداز کرد

ولی بهش گفتم باید دانشگاه ثبت نامم کنی رشته حقوق با هزار بدبختی و بحث قبول کرده

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
عاشق کسی بودم و ذره ذره وجودم رو متعلق به اون می دونستم به خاطر اون آهنگ ترکی گوش میدادم؛نقشه هوایی ...

🥲🥲

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

یعنی چی؟رفیق صمیمی برادرم بود و همسر من

گریم گرفت 

خدا بهتون صبر بده🥺

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
ممنون عزیزمانقد خیانت زیاد شدع میترسم راستش

نه نترس ما رابطه ی سالم کم نداریم فقط فضای مجازی و جامعه بیشتر میخواد بخش منفی رو نشون بده

تا دلت بخواد رابطه ی سالم و پسر متعهد و عاقل هست 

شک ننداز تو دلت و اوقات خودت رو تلخ نکن❤

پسرن هر دو

خداروشکررر

پسرات ک بزرگتر بشن طعم خوشبختیو میچشی 

فقط کافیع یکم بزرگ شن

عزیزم راستی چرا خیانت کرد؟؟!مگ چی کم گزاشتی؟خوب بودی باهاش؟ رابطه تون چطوری بود؟

نه نترس ما رابطه ی سالم کم نداریم فقط فضای مجازی و جامعه بیشتر میخواد بخش منفی رو نشون بدهتا دلت بخو ...

خداروشکر عزیزم ممنون ک‌گفتی  خیلی دلم میسوزع برا کسایی ک بشون خیانت میشع

خداروشکرررپسرات ک بزرگتر بشن طعم خوشبختیو میچشی فقط کافیع یکم بزرگ شنعزیزم راستی چرا خیانت کرد؟؟!مگ ...

نمیدونم چش شد همه چی خوب بود 

اصلا ولش کن به درک 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
دقیقن بخدا

وقتی توصیف میکنید انگار همزمان پشت گوشی ذوقم میکنید و تعریف میکنید اینجا 

دعا کنید منم اگه به صلاحمه بیاد جلو 

دوسش دارم نمیدونه....

نمیدونم حتی ثانیه ای بهم فکر میکنه یا نه...

دعام کنید این هفته این ماه تکلیفم روشن بشه

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊