2777
2789

خیلی حس تنهایی و بی کسی میکنم خدایا چرا منگ تنها افریدی چرا زندگی من نرمال نیست جرا باید یه جیزای ساده تو دل من حسرت بشه خدایا

نمیدونم از ک ص خل بازی های قبل پریودی حالتم یا چی از امشب یجوری شدم کلا تفمرام ریخته بهم عوض شده کاملا تفکراتم نقطه قرینه شده

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خستمه = خستم🤔😂😂

خفه بشی خندوندیم😂😂اشتب نگشتم. مگه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

منم همینطور حس بدی هست

خیلی

بدجگر حس تنهایی دارم 

افسرده ام

دلم. میخگاد بمسرم از دوباره تو یه خانواده دیگه اونجور ک میخوام زندگی کنم متولد بشم

من از کوچک ترین نعمت ها و حقام بی نسیب بودم 

عزیزدلم خداروشکر که خندیدی 😍😂😂♥️

♥️♥️♥️🥲میشه برام دعا منی یه جیزی تو دلم عقده شده اون یا از دلم بره یا برام اتفاق بیوفته 

منم همین فکر کنم همون قبل پریود هست شوهرم عصری بهم گفت چرا ظرف ها نشستی گذاشتی من بشورم بعدم شستش زدم زیر گریه بهش گفتم تو منو فقط واسه ظرف شستن می خوای ،حالام فکرم همه جا می‌ره خوابم‌نمیبره  .حوصله نماز شب خوندن و اینا هم ندارم الکی عصبانیم 

منم امشب حالم گرفتس💔خیلی کم پیش میادحالم بگیره ولی گرفتهه

منم کم پیش میاد اما وقتی میاد خیلی میگیره🥲

من خیلی تنها بودم از بچگی الانم تنهام اصلا نمیدونم چرا علتش چیه 

چیزی باب میلم نبوده تو زندگی

خیلیبدجگر حس تنهایی دارم افسرده امدلم. میخگاد بمسرم از دوباره تو یه خانواده دیگه اونجور ک میخوام زند ...

منم همینم

تا مجرد بودم خونه پدری هزارتا مشکل داشتم هیچی نداشتم

ازدواج کردم به ظاهر یه ازدواج عالی ولی باطن خراب مثل یه سیب خوشگل قرمز که داخلش کرمه

الان شوهر دارم خانواده دارم ولی تنهاترینم خسته ترینم

اگه مجردی خیلی مواطب باش به راحتی اعتماد نکنی برای ازدواج 

درد کشیدن تو خونه شوهر بدتره 

منم همین فکر کنم همون قبل پریود هست شوهرم عصری بهم گفت چرا ظرف ها نشستی گذاشتی من بشورم بعدم شستش زد ...

من غمگینم جالبه همیشه عصبانیم این بار غمگینم بخدا خیلی بهتر از عصبانی بودن و خود خوریه🥲🥲🥲

منم شوهرم کینه های جند سال پیشم یاذم ادمد همش غر زدم ازش خیلی ناراحتم درحالی ک یهو شنگولم میگم اینا چیزی نیست ک 

چشم خاهر صلوات فرستادم برات🦋♥️🥲

عزیدلمی مرسی قشنگم خیلی ازت ممنونم خواهری جونم♥️🥹🥹🥹😭

منم همینمتا مجرد بودم خونه پدری هزارتا مشکل داشتم هیچی نداشتمازدواج کردم به ظاهر یه ازدواج عالی ولی ...

ن بابا متاهلم 

من تو مجردی ارامش نداشتم 

خیلی بده گاهی میگم وذقعا اینقدر بد بوده من چجوری تحمل کردم یا نکنه من ایمقدر به خودم تلقین کردم هی برا خودم بزرگش مردم ایمقدر تو ذهنم بد شده

خگدمم نمیدونم اما بد بود اصلا خاطره خوب یادم نمیاد فقط بدا تو ذهنم هستن