2777
2789
عنوان

ممکنه منو به قتل برسونه

1066 بازدید | 93 پست

سلام یه نظر از همتون میخواستم بدونم 

اول اینکه من جدا شدم خیلی وقته نزدیک به دوازده ساله و خودم ادامه تحصیل دادم و با هزاران مشکل در کنار درس خواندن رفتم از سالمند شبانه روزی نگهداری کردم که فقط جایی باشه هم درسم بخونم هم محل سرپناهی داشته باشم اینم بگم بعد از جداییم از همسرم دیگه خانواده ام منو راه ندادن تو خونشون چون محیط زندگیمون کوچیک بود شهرمونو میگم گفتن طلاق عیبه و نباید کسی خبر دار بشه که طلاق گرفتی و منم مجبور شدم برم یه شهر دیگه بماند دیگه با چه بدبختی‌هایی مواجه شدم باز خدا رو شکر خدا هوامو داشت درسم تموم کردم سر کار رفتم شاغل شدم خونه گرفتم و همچنان از خانواده ام دور بودم تا دو سال پیش خانواده من وضعیت مالی خیلی خوبی هم دارن مرحوم پدرم املاک زیادی گزاشتن که افتاد دست داداشم ولی دریغ از یه هزاری به من کمک کنه یا حتی احوالم رو بپرسن طی این دوازده سال هر وقت میرفتم شهرمون اگه اقوامی منو میدید احوال شوهرم می‌پرسیدن چون کسی بهشون نگفته بودن طلاق گرفتم و خانوادم دوست داشتن من هر چی زودتر برگردم خونه خودم که در همسایه بهم شک نکنن ....هیچی بگذریم همین دو سال پیش به برادرم پیام دادم که تا الان مفتی خوردی و خوابیدی از املاک پدرم نوش جان کردی ولی از این به بعد دیگه سمت هیچ کدوم از زمین و باغ و اینا نری تا قانون مشخص کنه سهممون رو بعد صبح دیدم پیام داده که تیکه تیکه آت میکنم زنیکه آشغال هرزه بهت یه وجب زمین هم نمیدم تیکه تیکه آت میکنم میندازم توی توالت با فوشایه رکیک زده بود منم زنگش زدم گفتم ببین من خیلی سختی کشیدم هر چقدر دادگاه هم طولانی بشه من پیگیر میشم چون بی وجدانی اونم گفت هر قلتی میخای برو بکن من جانبازم هیچ قلتی نمیتونی بکنی .دیگه منم پاشدم اومدم رفتم شکایت کردم دو سال طول کشید کلی هزینه برام تراشیده شد ولی پا پس نکشیدم و در ضمن این آقا نه شورا میومد نه دادگاه طی این دوسال یکبارم نیومد تا همین یه ماه پیش جلبش رو گرفتم برای اجرت المثل ایام تصرف کشیکش کشیدم وقتی دیدم داره می‌ره توی باغ زنگ زدم مامورا اومدن برگه جلب رو نشونشون دادم و خودم رفتم به سمت دادگاه بعد گویا با مامورا دست به یقه هم میشه که من جانبازم و باید احترامم نگه دارین و با یکی از مأموران در میفته من چون ماشین همرام نبود تا رسیدم دادگاه دیدم این آقا داره مغلطه می‌کنه و فقط توهین میکرد منم رو صندلی نشستم تا وقتی نوبتمون بشه بریم پیش قاضی بعد یکی که از آشناهامون توی همون دادگاه بود گفت بلند شو بیا اتاق من منم رفتم داخل اتاق نشستم ده دقیقه نشد مادرم و خواهرم اومدن من توی اتاق بودم ندیدمشون ولی صداشون رو می‌شنیدم نگم براتون که چه فوشایه رکیک بهم میدادن که فلان فلان شده سهم چی میخاد از پسرم بخدا قبرشو میکنیم بعد فامیلمون اومد گفت نترس راحت باش درو قفل کرد که نتونن بیان داخل اتاق و منو بزنن خلاصه این خانما اینقدر به من توهین و فحاشی کردن که مامورایه دادگستری انداختنشون بیرون از دادگاه بعد اومدن گفتن بیا برو اتاق قاضی وقتی رفتم دیدم این آقای مثلن برادر هم نشسته شروع کرد به توهین و تحدید من جلوی قاضی که من فقط درخت کاشتم ویلا سازی کردم چیزی برداشت نکردم که بخام مبلغ اجرت المثل بدم این خانم منم گفتم تو هر سال داری میوه صادر میکنی باید حقمو بدی قاضی گفت اگه میشه صلح و سازش کنین بعد دیدم نه بابا این مرد فوشایه کثیف رو در رویه قاضی بهم میگه منم گفتم جناب قاضی من صلح سازشی ندارم و سهمم و اجرت المثلم رو میخام دیگه قاضی نامه زندان نوشت براش و بردنش بعد همون خواهر و مادرش نزاشتن یه روز توی زندان بمونه سریع فرداش پول اجرت المثل رو واریز دادگاه کردن

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بعد آزاد شد و ابلاغیه برای چند روز دیگه برام اومده اینم بگم که توی این مدت یکی از خواهرام که چهره اش اصلا یادم نمیاد زنگ زد وساطت که من دوستت دارم و بیا بگذر شر درست نشه و رضایت بده حالا که پول اجرت المثلت هم گرفتی بیا رضایت بده بهش منم گفتم باشه بزار فکر کنم الان اینجوری بهتون بگم این آقای برادر چه آبی بخوره چه برای یه وجب زمین آدم بکشه من هم خدا رو شکر خودم دستم توی جیبمه فقط چون از خانوادم دلگیر و ناراحت بودم این شکایت رو استارت زدم الان حتی اگه دادگاه سهم منو جدا کنه حوصله فروختن و درد سراش رو ندارم چون به اندازه کافی این دوسال فشار روحی و روانی بهم وارد شده همه خانواده پشت پسرشون رو گرفتن و منو بکل ترد کردن الان خودم قلبن دوست دارم سهم ارث خودم رو وقف امام رضا کنم یعنی وقتی باز بریم پیش قاضی دوست دارم بگم سهمم وقف امام رضا بشه و خودم کنار بکشم و بیفته دست دولت و قانون ولی یه چیز که ازتون مشورت و نظر میخام اینه من یا باید رضایت بدم که بیخیالم بشه یا باید وقف امام رضا کنم در هر صورت این آقا مار زخمیه خانوادش هم پشتش هستن بنظرتون چکار کنم خیلی میترسم بیاد سر به نیستم کنه چون تنها زندگی میکنم میترسم بیاد منو بکشه یه راهی بهم نشون بدین تو رو خدا...

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر نترس حقتو بگیر تو بیشتر از اینا سختی دیدی❤️ 

اونم میخلست کاری بکنه تا الان میکرد تنها گیرت اوردن میخوان حقتو بخورن

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

😔😔😔😔😔

اما اکر قانون پشت خانما بود خیلی خوب میشد متاسفانه خیلی به دخترا و زنای سرزمینم بی انصافی میشه راحت حقشونو میخورن همیشههه انگ میزنن بهشون 

توام خوب کردی باید بگیری 

به نظرتون خانما یه همچین موجودی با همچین خانواده آیی که پشتش هستن اگه نخام بهش رضایت بدم و وقف امام رضا کنم ممکنه که نقشه سر به نیست کردنم رو بکشه چون شما ندیدینش خیلی بد دهن و فحاش و مال دوست و پول درسته....‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جریلن جانبازیش هم  ما زمان جنگ نبوده مال همین چند سال پیش توی ارتش بود درجه دار بود داشته مین خنثی می‌کرده که مین منفجر میشه یه چند تا ترکش جزعی بهش خورده میشه و این آقا پیگیری می‌کنه خودش رو بازنشسته و جانبازی میگیره

تو که همه طردت کردن 

حقتو بگیر برو یه شهر دیگه جایی که اصلا آدرست روهم نداشته باشن 

یه شکایت دیگه هم بزار که ایشون منو تهدید به مرگ کردن که اگه یه وقت اتفاقی افتاد پاش گیر باشه و از الان بترسونش که رفتم شکایت گذاشتم که تهدید به مرگم کردی اگه اتفاقی به هر شکل برام بیفته پات گیره 

از شجاعتت کیف کردم راست میگن حق به حقدار میرسه تا قردن آخر حقتو بگیر نوش جونت بشههههه اون مرتیکه هم ...

چون خیلی بهم بی رحمی کردن غربت و بدبختی کشیدم لج کردم این دو سال ببخشید مثل سگ دویدم پیگیر شدم ولی الان هم حقیقت میترسم ازش چون بعید نیست بیاد منو بکشه

چون خیلی بهم بی رحمی کردن غربت و بدبختی کشیدم لج کردم این دو سال ببخشید مثل سگ دویدم پیگیر شدم ولی ا ...

از هیچی نترس دورت بگردم 

فقط لطفا برو دادگاه حتما بگو که این آقا تهدیدم کرده پیاماشم نشون بده و بگو اگر روزی بلایی سر من بیاد تقصیر این آقا و خانوداشه بعدم حقتو بگیر آدرستو عوض کن

تو که همه طردت کردن حقتو بگیر برو یه شهر دیگه جایی که اصلا آدرست روهم نداشته باشن یه شکایت دیگه هم ب ...

این خونه رو تازه شیش ماهه گرفتم و آدرسمم دارن خیر سرم خونه خوبیه چطور سریع جابجا بشم هیچ امکانش نیست مگه تا سال خونه ام صبر کنم خیلی ازش میترسم