2777
2789

دخترم دو سال و نیمشه سه روز تب داشت 

از امروز صبح دهنش به حدی افت زده که هیچی نمیتونه بخوره 

حالت دونه های سفیده 

حتی اب هم میخوره دردش میگیره 

الانم یکسره گریه میکنه 

خیلی ببخشید باد معده هم خیلی داره بوش هم خیلی بده 

چرا اینطوری شده؟ 

چیکار کنم بهتر بشه 

فردا حتما میبرمش دکتر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منمممم همین الان افت داره دهنم و رفتم دکتر البته دارویی که بهم داد متناسب این سن کوچولوت نیست اما دیفن هیدرامین قرقره کنه ماست و پلو بخوره خاکشیر و اب و گلاب بخوره 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
از داروخونه افتین ژل بگیر اگر برای سنش مناسب باشه همونجا خوبش میکنه عاایه اما بپرس برای سنش

اخه افتیل ژل مال افت جلو دهنه نه ته حلق امیدوارم هیچوقت به این درد دیگه دچار نشی دیشب رفتپ دکتر تمام گلوم آفت بود و هست ی دیفن هیدرامین با بی حس کننده لیدوکائین داد داروخانه قاطی کرد  برام قرقرش کنم با آفتین ژل که روی لپم هست دارم عذاب میکشم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
برای شما اب نمک هم خوبه حالت دهانشویه من همیشه اینطوری زود خوب میشم

چشمممم حتماااا فقط مییییسوزهههه

واااای پارسال دختر منم کل گلوش ودهنش آفت زد هیچی فایده نداشت بجز بستنی ویخمک یه سره بستنی ویخمک بهش میدادم آفتارو بیحس میکرد که چندلقمه غذا بخوره غذاش هم سوپ وغذای نرم میدادم اونم خنک شده وبدون ادویه وفلفل

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم