2777
2789
عنوان

درد سمت راست شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 39 پست

کلیه نیست ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

سونوی شکم لگن دادم مرداد دکتر گفت چیزی نیستبعد یه سری علایم دیگه داشتم رفتم متخصص گوارش گفت روده تحر ...

به پشتت هم میزنه؟ 

سندروم روده تحریک پذیر به طرز عجیبی غریبی باعث میشه زیر دنده ها و قفسه سینه و حتی پشتت هم درد بگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم درد میکرد رفتم سونو هم تنبلی تخمدان دارم هم سنگ کلیه هم روده عصبی هم معده عصبی دیگه نمیدونم درد از کدومشه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
به پشتت هم میزنه؟ سندروم روده تحریک پذیر به طرز عجیبی غریبی باعث میشه زیر دنده ها و قفسه سینه و حتی ...

قفسه سینه سمت چپ درد میگیره گاهی 

و کلا به همه جا میزنه دردش در حد چند ثانیه پشت جلو چپ راست ... 

🤧🤧🤧

اول اینکه چون وسواس داری فکرای منفی میاد سراغت بااینکه سونوت خوب بوده پس مطمئن باش چیز مهمی نیست والکی تو ذهنت بال وپرش نده 

بعدم احتمال قوی براکیسه 

صفراته اگه بعد ازخوردن غذای چرب اینطور میشی غذاچی خوردی؟؟

اول اینکه چون وسواس داری فکرای منفی میاد سراغت بااینکه سونوت خوب بوده پس مطمئن باش چیز مهمی نیست وال ...

من از خرداد معده درد گرفتم و میزد به کل شکم ،همه جا چپ راست بالا پایین،بعدش کم کم شد دو سه قسمت فقط،الانم که باز شده همه جا انگار 

بعدش مرداد سونو دادم ولی میترسم از اون موقع تغییری کرده باشه ع

بعد خوردن غذای خاصی اینطوری نمیشه کلا هرچی بخورم در طول روز ممکنه چندبار درد بگیره 

همزمان معده دردم دارم،وقتی گرسنه میشم بیشتره،کلا گرسنم که بشه همه جای شکمم درد میگیره انگار