2777
2789
عنوان

ب نظرتون این متن رو ب شوهرم بفرستم پرو میشه یا خوبه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عالیه عزیزم حتما باید حرف ها زده بشه

اخه نمیدونم چرا اینجوری میکنه همش سعی میکنه ب من ی کاری بگه ک از جام پاشم الان چند روزه اینجوری شده قبلش نمیذاشت اصلأ پاشم ینی قشنگ اذیت میکنه از قصد یا ب شوخی و خنده صلوات میفرسته میگه بلأخره جارو کردی خونه رو یااینکه میاد یواشکی خونه میگم میخاستم ببینم طبق معمول افتادی یا نه

نمیدونم چشه مثلأ امشب اومد دید تو آشپز خونه ام گفت معلومه تازه از جات بلند شدی یا مثلأ دید فرش آشپزخ ...

اونم خسته س عزیزم

درسته که سختیش رو دوش شماس، ولی زندگی همسرتون هم بهرحال از روال طبیعی خارج شده

سعی کن کمتر حساس باشی

اگه میدونی همسرت پرو نمیشه یکم محبت کلامی کن یکم نازش کن

هرچی حال همسرت بهتر باشه بیشتر هوای شما رو داره

اونم خسته س عزیزمدرسته که سختیش رو دوش شماس، ولی زندگی همسرتون هم بهرحال از روال طبیعی خارج شدهسعی ک ...

میکنم کلأ ما زیاد ناز و نوازش محبت کلامی بینمون هست اما امشب هردمون انگار داشتیم نقش بازی میکردیم ب زور جلو خودمونو میگرفتیم دعوامون نشه 

اخه نمیدونم چرا اینجوری میکنه همش سعی میکنه ب من ی کاری بگه ک از جام پاشم الان چند روزه اینجوری شده ...

ببین وقتی اینطوری میگه اصلا به روی خودت نیار 

بگو زن باردار که جارو نمیکنه 

بدون ناراحتی و عصبی شدن

اگه استراحت مطلقی که اصلا نباید کار کنی 

میکنم کلأ ما زیاد ناز و نوازش محبت کلامی بینمون هست اما امشب هردمون انگار داشتیم نقش بازی میکردیم ب ...

خب چرا مستقیم حس تو نمیگی؟ بگو ناراحت میشم بهم طعنه میزنی

اگه مشکلی داره بهت بگه

خب چی بنویسم اینا حرفای دلمه شما بنویس

پیام چیه اصلا 

بنظرم برو کنارش بشین زنده حرف بزن 

دوتا نازی نوازشی بعد بگو چقدر خوبه که تو این دوران منو و بچمون تورو داریم بابایی . بگو مرسی الانکه من باید از بچمون مواظبت کنم توام انقد حواست بهم هست 

تو حرفتتیطوری بود حس یه زن درمونده رومیداد 

اخه خدمتکار هرروز بگیرم واسه ظرف و جارو و آشپزی؟؟؟

خوب خدمتکار برای همین کاراست دیگه عزیزم

مگه کار دیگه ای میکنه؟

اگر پولتون میرسه این بهتر از اختلاف بین خودت و همسرته