2777
2789

همیشه قبل کلاس سیگار میکشیدد بعد میومد درون کلاسس این سری که اومد علاوه بر بوی سیگار یه بوی دیگه هم میداد حسم میگه گل بودشش نمیدونم بازم مطمعن نیستمم داشتم با خودم فکر میکردم دیدم همیشهههه قبل کلاس یک جای اب با خودش میاره میخوره یا خیلی تشنش میشدش میرفت اب میخرید یا اب میوه ولی حالت چشمش اوکی بودشش منتهیی این سری که قشنگ بوشو حس کردم دیدم فقط بوی سیگار خالی نیستشش یعنی ممکنهه بوی گل بوده باشهه؟

تو دانشگاه؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل چیکار میکنه ؟ مثلا توهم و اینا میزنن؟ یا نه مثل سیگاره؟ چجوری از این کارا میکنن بعد میان کلاس😐؟

نمیدونم واقعا بازم مطمعن نیستمم توهم که اوایل میزنن اگه چند سال مصرف کنن دیگه مثل قبل توهم نمیزنن یکمی هم فاز سرخوشی میدهه البته کراش من که برج زهر مارو میمونه