2777
2789
عنوان

جی پی اس به شوهرم وصل کردم حالا فهمیدم کجا ها میره چکار کنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 45 پست

شوهر من می‌ره رک میاد تعریف می‌کنه همین الان تاپیکشم زدم 

با همون پسر عموش تابستون رفتن به جای تفریحی تعریف میکرد زنا شرتک و بلوز آستین کوتاه پوشیده بودن بدون روسری تو رود خونه بازی میکردن با آب 

بعد یه دعوای بدی کردیم 😐 واقعا نمی‌دونم چیکارش کنم

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد تا یکی دو هفته همش می‌گفت خیلی اشتباه کردم زود زن گرفتم چه مرگم بود 

🥲خاک تو سر هرچی مرد بیشعوره هوله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

نه دو ساله عقدم

خب اصلا بهش اهمیت نده 

خودت رو مشغول نشون بده اصلا دیگه نگو چرا رفتی پیش رفیقات اگه گفت رفتم یا میخوام برم عادی واکنش نشون بده مثلا بگو خوش بگذره بهت

بعد خودت با دوستات برو بیرون،استوری بذار،کلاس های مختلف شرکت کن که سرت شلوغ باشه

اینجوری بعد از یه مدت خودش مجبور میشه برای ارتباط با تو تایمش رو خالی کنه و حتی از دوستاش به خاطر تو بگذره

کاربری دوستم فعلا دست منه

خب خانواده اس میگن تا این ساعت کارش و رفیقاش درست نشده نمیزارن بریم سر خونه زندگیمون ما هم نمیتونیم ...

عزیزم اینقد حساسیت بخرج نده .من نامزد بودیم شوهرم با دوستاش خیلی وقت میگذروند .اما همینکه عروسی گرفتیم کلا گذاشت کنار.بری سر خونه زندگی خودت اوضاع هم عوض میشه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

وقتی دیدی رفت اونجا بهش زنک بزن بگو کجایی. بعد بگو دلم هوای بیرون کرده بود گفت یه کافه یا یه جایی بریم مطمئن باش یه بهونه ای میاره. بعد با دوستت یا حتی خواهرش سر زده برو اونجا 

بعد تا یکی دو هفته همش می‌گفت خیلی اشتباه کردم زود زن گرفتم چه مرگم بود 🥲خاک تو سر هرچی مرد بیشعوره ...

حالا شوهر من همه کاراشو میکنه 

اخرش میاد گریه میکنه عذر خواهی میکنه 

میگه جبران میکنم 

ولی چه فایده ک باز کار خودشو میکنه 

حالا شوهر من همه کاراشو میکنه اخرش میاد گریه میکنه عذر خواهی میکنه میگه جبران میکنم ولی چه فایده ک ب ...

اینم همون کارو می‌کنه 

الکی عذر خواهی میکنه😐 خودشو میزنه به موش مردگی 

ولی بازم بهم گوش نمیده یعنی موقع ریدن هم بهش زنگ بزنه خودشو نمیشوره که زود برسه پیشش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خب اصلا بهش اهمیت نده خودت رو مشغول نشون بده اصلا دیگه نگو چرا رفتی پیش رفیقات اگه گفت رفتم یا میخوا ...

به قرآن ک یک ساله همین کارو کردم 

قبلا همش خونشون بودم 

وقتی دیدم شرایط اینطوره 

یک ساله فقط هفته ای یک روز همو میبینیم 

منم هی خودمو 

با باشگاه و کلاس و کتاب و… مشغول کردم 

ولی فایده نداشت ک نداشت 

به قرآن ک یک ساله همین کارو کردم قبلا همش خونشون بودم وقتی دیدم شرایط اینطوره یک ساله فقط هفته ای یک ...

فایده داره حتما وقتی ازش دور میشه یه جوری رفتار میکنی انگار قهری اونم متوجه میشه.

باید عادی رفتار کنی،با دوستات برو بیرون استوری بذار

برو کافه های شلوغ شهرتون

کاربری دوستم فعلا دست منه

سلام فدات♥به نظر من بهتره با پدر مادر اون صحبت کتی و برای گوشیای سامسونگ بلد نیستی؟

نه والا بلد نیستم خودت یکم تحقیق کن شاید یادگرفتی

به. خانواده ها نمیشه گفت 

جون تا الان هزار بار گفتیم و فایده نداشته