2777
2789
عنوان

جی پی اس به شوهرم وصل کردم حالا فهمیدم کجا ها میره چکار کنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 45 پست

شما ک هنوز سر خونه زندگیتون نرفتین درسته؟ برین اینجوری نمیره که .الان مشکلش چیه جمع شدنشون ؟ 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینهمه ساعت تو کافه چکار میکنه؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

این دفعه هم‌ اگه بهش بگی باز دفعه بعد یه جور دیگه میپیچونه و دروغ میگه تجربه من که این بود

میدونی بدتر از همه چیهههه اینکه من زنگ‌میزدم میگفت سرکارم انقدر زنگ نزن حالیت نمیشه عروسی که نیستم کار دارم و.... ولی خونه رفیق انگلش بود🙂💔

شما ک هنوز سر خونه زندگیتون نرفتین درسته؟ برین اینجوری نمیره که .الان مشکلش چیه جمع شدنشون ؟

خب خانواده اس میگن تا این ساعت کارش و رفیقاش درست نشده 

نمیزارن بریم سر خونه زندگیمون 

ما هم نمیتونیم حرفی بزنیم چون نیاز به حمایت مالیشون دارین 

زنگ بزن به ممدقلی

وااای خدا نسلهای جدید چرا اینقد شیطونین!؟😂

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
این دفعه هم‌ اگه بهش بگی باز دفعه بعد یه جور دیگه میپیچونه و دروغ میگه تجربه من که این بودمیدونی بدت ...

پفییفا شرایط منم همینه 

بهش زنگ میزنم مگه سرکار کارم 

ولی میبینم تو کافه اس 

وااای خدا نسلهای جدید چرا اینقد شیطونین!؟😂

راست میگم دیگه میاد میکنه تو گونی من شخصا خودم واسه بابام بخاطر مادر ممد قلیم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂