خودش خجالتی هست و ب شدت مذهبی ب خانم ها نگاه نمیکنه میگه شما ی خانم مثل خودم ( از نظر اعتقادات ) پیدا کنید صحبت کنیم با هم اگه به تفاهم رسیدیم ازدواج کنیم من چیکار کنم خب؟ به خودش باشه نمیتونه ازدواج کنه نگید خودش باید پیدا کنه فلان
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
اسی من پسرخاله ام عین داداشت تو بوددقیقا هم مشابه و هم اخلاق داداشتهاونم دنبال زن مذهبی بود و اتفاقا ...
ینی من کاری نکنم بنظرت؟ آخه خودش سر ب زیره نمیدونم میتونه پیدا کنه کسیو یا ن
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این مال منننن ☺️☺️☺️داداش خوبی دارری اسی جان غیرازشوخی زن خوبی بهش بدین حسابی تحقیق کنین
فدات بشم خوبی از خودته😁💓
خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥