2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم چطوری زن پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 67 پست
حالا دور از شوخیلطفا از حوزه علمیه زن نگیرید براشاخه داداشت در این حد مذهبی میخواد مگه؟؟

راستش داداشم نمازش میخونه روزه میگیره بیرون هم می‌ره لباس پوشیده فلان میپوشه ینی خانم چادری باشه نماز و روزه اینا بگیره . برعکسیم کلا خاهرو برادر . ولی خب میگه اینطوری حالا من نمیدونم ینی حوزه علمیه ازین بیشتر مذهبی هستن؟

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

[QUOTE=366116611]خونه و ماشین داره 24 سالشه معلمه قدو قیافشم خوبه دیگه چی بگم بخدا میخاد همه ک مثه منو شما نیستن تا آ ...[/QU

اگه مشهد هستین خب از این قسمت هایی که سوالات را تو حرم جواب میدن هم‌خانم هاشون احساس کردم ازین جور معرفی ها بکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب معلم ها که خیلی راحت میتونن به مدیرهای خانم بگن اینقدر واسشون مورد پیدا میکنن ....انتظار نداشته ب ...

اخه برادر من ک مرده ب مدیر خانم کجا بگه؟ 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

[QUOTE=366116611]خونه و ماشین داره 24 سالشه معلمه قدو قیافشم خوبه دیگه چی بگم بخدا میخاد همه ک مثه م ...

بهشون گفتم اما گفتن کسیو نمیشناسم نمیدونم چیکار کنم🥲

[QUOTE=366117141]اخه برادر من ک مرده ب مدیر خانم کجا بگه؟ [/QUOخب‌معمولا مدیرای آقا همسراشون هم مدیرن!یا حتی میتونه از حراست اداره بخواد اگه موردی بود بهش بگن خود من معلم هستم زمان مجردیم حراست هفته ای یه بار منو به یکی معرفی میکرد!

[QUOTE=366117141]اخه برادر من ک مرده ب مدیر خانم کجا بگه؟ [/QUOخب‌معمولا مدیرای آقا همسراشون هم مدیر ...

اخه ی بار دانشگاه قرآن و فرهنگیان رفتیم ب ما اجازه ورود ندادن گفتیم امر خیر اما گفتن نه خانم نمیشه دردسر میشه 🥲

تو شهر ما میرن دانشگاه فرهنگیان لیست دختر میدن بهشون  

بهترین قسمت پایگاه های بسیج مساجد هست که برای مراسمات مذهبی تدارک میبینن مثل محرم و رمضان و...ماه رجب و ....هم‌نزدیگه پر از جشن و مولودی و...

راستش داداشم نمازش میخونه روزه میگیره بیرون هم می‌ره لباس پوشیده فلان میپوشه ینی خانم چادری باشه نما ...

افرین به تربیت پدر و مادرت

ببین نمیگم هر کی نماز میخونه ادم خوبیه یا برعکس کسی که نخونه آدم بدیه

ولی واقعا نماز و روزه خیلی مهمه و اینروزا نعوذ بالله ملت منکر خدا شون چه برسه به اینکه بیان نماز بخونن

ان صلاه تنهی عن فحشا و المنکر

انشالله یه مورد خوب براش پیدا کنید.

خوشبخت بشه اللهی

باید بری قسمت های بسیج مساجد یا خیریه ها اونجاها بسسسیار دختر مجرد مذهبی هست

ی بار رفتم و غیر مستقیم ب یکیشون گفتم برای ازدواج با بدرفتاری باهام برخورد کرد ک این چ سوالیه فلان بدجور جواب داد بعد دیگه گفتم غلط بکنم . آخه مامانم میگه براش ی دختری پیدا کن تو چجوری خواهری هستی منم از دانشگاه ی خانم رشته پرستاری پیدا کردم اما داداشم گفت شغل ها باهم نمیخونه ممکنه ب تفاهم نرسیم

تو شهر ما میرن دانشگاه فرهنگیان لیست دختر میدن بهشون بهترین قسمت پایگاه های بسیج مساجد هست که برای ...

ماهم رفتیم فرهنگیان اجازه ندادن

افرین به تربیت پدر و مادرتببین نمیگم هر کی نماز میخونه ادم خوبیه یا برعکس کسی که نخونه آدم بدیهولی و ...

دست شما درد نکنه قربونتون همچنین 💓

تو شهر ما میرن دانشگاه فرهنگیان لیست دختر میدن بهشون بهترین قسمت پایگاه های بسیج مساجد هست که برای ...

تو شهر برعکسه

دنبال زن شاغل نیستن😐

یعنی بفهمن کار میکنه خود پسره رد میکنه

اسی من پسرخاله ام عین داداشت تو بود

دقیقا هم مشابه و هم اخلاق داداشته

اونم دنبال زن مذهبی بود و اتفاقا معلمم بود

ببین کچلمون کرد

دوسال تمام فقط دنبال زن بودیم براش و نمیشد

اخرش یهویی و غیرمنتظره از یکی خوشش اومد و ازدواج کرد

خیلی هم سریع شد ازدواجشون

واقعا هم خیلی دختر خوبیه

خواستم بگم اگه خدا بخواد به جوری سریع میشه ازدواج داداشت که تعجب کنی