2777
2789

من راستش نه حالا با جنس مخالفی رابطه یکی رل اینا بودم و نه اعتماد میکنم ک بتونم وارد شم. به هیچ عنوان به این روابط اعتماد ندارم. و کلن صحیتم با جنس مخالف در حد لزوم چون دوست ندارم ارتباط داشته باشم. نکه بگم وایی نه اشتباه حتما و... نه در حد لزوم اسکال نداره . و اصلا هم نمیتونم اعتماد کنم. ولی خب یه ویژگی دارم طرفو ببینم هم میتونم تشخیص بدم چطور ادمیه اکثرن ولی ن خب همیشه . کلن اکثرن متوجه میشم کی نرمه شیشه داره کی نه .. ولی خب اگر واقن مجبور شم و صحبتی کنم اگر واقن نرمه شیشه بفهمم ندارع و خصوصا نوع کلامش درست و مودبانه باشه یک کوچولو ذهنم درگیر میشه. نکه بگم بی جنبم فک کنم همه عاشقون نه🤣 ولی همش تو فکرم میاد تا چن روز . حس میکنم زیادی بی جنبم. 🥺 دوست ندارم اینطور باشم. حتی ادم اجتماعی هستم و جوری نیستم بگم نمیتونم صحبت کنم مقابلشون و... نه اصلا اینطور نیستم. چیکار کنم بنظرتون؟؟؟

۲۰سالمه. نکه راجب همه این اتفاق بیوفته نه ولی بعضیا ابن اتفاق میوفته. در حد همون یه تایم خیلی کوچیک هست این اتفاق بعد میپره ولی خب همینقدرشم نمیخام ابنطو باشه

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

برعکس اینکه اصلا اعتماد نمیکنم‌ . ادم احساساتی ام 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

وای منم اینجوریم 

بعضی وقتا با خودم میگم دختر چقدر خودتو دست پایین میگیری درگیر اینا میشی 

درگیری هم در حد چند روزه ها 

ولی بدم میاد که اینقدر راحت بهشون حتی فکر میکنم

هر وقت امضامو دیدی یه صلوات بفرست همین :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیازی نبود اونقدر توضیح بدی جانم، توی اون سن طبیعیه که کشش پبدا میکنن‌به جنس مخالف 

شما هم مشکلی نداری

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
وای منم اینجوریم بعضی وقتا با خودم میگم دختر چقدر خودتو دست پایین میگیری درگیر اینا میشی درگیری هم د ...

دقیقا منم🥺

مثلا من دنبال فایل یک کتاب میگشتم ب هیچ‌عنوان پیدا نمیکردم و از دوستام پرسیذم گفتن اقای فلانی یکی از هم کلاسی هامون دارن

رفتم اول حضوری پرسیذم ازش داره یانه بعد کفتم بهتون تلگرام پیام میدم بیزحمت لفرستبن برام. هم حضوری هم مجازی بشدت با شخصیت برخورد میکرد منه احمق ذهنم درگیر شد😑واقن از خودم گاهی بدم میاد

نیازی نبود اونقدر توضیح بدی جانم، توی اون سن طبیعیه که کشش پبدا میکنن‌به جنس مخالف شما هم مشکلی ندار ...

اخه حتی من یه مدت کلن مجازی کار میکردم سر و کارم با اقایون خیلی بود یا حتی ی تایمی تو مزون لباس زنانه کار میکردم ک‌ صاحبش یه اقا و خانم بودن .