2777
2789
عنوان

چرا بعضی کاربرا یهویی غیب میشن🙃💔

364 بازدید | 28 پست

یکی از دوستام یه روز پنج شنبه در شهریور ماه اومد سایت و گفت فرداش که میشه جمعه ساعت شش میره بیمارستان قراره عمل سزارین بشه و دیگه نیومد سایت😭چرا اخه سزارین دومش بود حتی یه بارم نیومد نگرانشم شدید

@ساحل_خشک    

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله که درگیر بچش شده نتونسته

و یچیز عجیب  تمام تاپیکاش پاک شده 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

شاید اومده ولی تاپیک نزده

چن بار تگش کردم پیام دادم پیوی حتی لایک نکرد جوابم نداد

خوب دیگه وقت نمی کنه مثل ما بیکار نیست بیاد سایت خسته و کوفته هست

خب منم بچه دارم😢بچه من دوماهشه

اشتباه تگ کردی حتما

همین بود پیویشو دارم

تاپیک های قدیمی هم اکثر کاربران نمیشه دسترسی داشت من امروز فکر میکردم اینا الان دارن چیکار میکنن بعد اونا از سال ۹۱ فهمیده بودن دختر هر زه زیاد شده و شوهرشون رو می پاییدن!

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

اومده که پاک کرده تاپیکاشو یهو که پاک نمیشه

یه لحظه یه ساحل دیگم هست بزار تگش کنم

@ساحل،خشک