2777
2789
عنوان

چرا بعضی کاربرا یهویی غیب میشن🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 28 پست
خب منم بچه دارم😢بچه من دوماهشه

مال شهریوره خیلی است بابا

من فکر یک خانوم باردار بودم به آسم کوکب خانوم بود 

میگن زایمان کرده چند روزه نمیاد 

خیلی تو فکرش بود گفتم ببینم چی شد با زایمانش 

معجزه شکر گزاری...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه لحظه یه ساحل دیگم هست بزار تگش کنم@ساحل،خشک

منم دوسال پیش داخل تاپیکا با یه اقا صحبت میکردم 

یه دخترو دوست داشت و دختره قبول نمیکرد درخواستشو 

پیش من گاهی درد دل میکرد 

اونم از دوسال پیش یهو غیب شد

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

منم دوسال پیش داخل تاپیکا با یه اقا صحبت میکردم یه دخترو دوست داشت و دختره قبول نمیکرد درخواستشو پیش ...

ساحل،خشک رو برام تگ میکنی لباس 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

ساحل،خشک رو برام تگ میکنی لباس

لطفا*

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

@ساحل_خشک

نه اینو نه 

این یکی ساحل، خشک 

همینه فک کنمتاپیک سزارین داشته

ااره همونه بعد اون دیگه نیومد اصلا 

اسی بالا سرچ کن میاد ،تگ نمیشه اینجابرو پیام بده بهش

پیام دادم چن بار جواب نداد 

مادرا بعد سزارین اسم خودشونم یادشون میرهحساس نشو

😐💔

😢