2777
2789

من موعدم فرداس یبار چاهار شنبه شب ی قطره دیدم رو لباس زیرم

یبارم دیروز قهوه ای خیلی روشن اومد ازم

نمیدونم لانه گزینیه یانه

هرچند امیدی هم ندارم😔

ولی تابحال اینجوری لکه نداشتم قبل پریود  مستقیم پریود میشم همیشه

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوبار شده فکر نکنم لانه گزینی باشه ها

دوبار اولیش چاهار شنبه درحد ی قطره دقیقا بود

ولی دیروزی بیشتر بود لباسمو ببشتر کثیف کرده بود

نمیدونم میگم ک امیدی هم ندارم اصلا

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

اگر لانه گزینی باشهالان بی بی چک بزنی نشون میده و مثبت میشه

فردا موعدمه اگر نشدم میزنم

همیشه صبا بیدار میشم میبینم پریودم شرو شده ببینم فردام اینجوری میشه 

فردا موعدمه اگر نشدم میزنمهمیشه صبا بیدار میشم میبینم پریودم شرو شده ببینم فردام اینجوری میشه

بعده اقدام روغن زیتون تو غذا یادت نره رحم قوی میشه

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

بعده اقدام روغن زیتون تو غذا یادت نره رحم قوی میشه

نمیدونم حس میکنم خواست خدا نیست فعلا چون بدون هیچ مشکلی ام ولی  بازم باردار نمیشم 😔

نمیدونم حس میکنم خواست خدا نیست فعلا چون بدون هیچ مشکلی ام ولی بازم باردار نمیشم 😔

همسرت ازمایشش خوبه؟ اون قوی باشه مشکلی نیست نگرانی نداره ک دختر

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

همسرت ازمایشش خوبه؟ اون قوی باشه مشکلی نیست نگرانی نداره ک دختر

اره اونم مشکلی نداره خودمم همچی نرماله

چون اردیبهشت یدونه سقط داشتم ذهنم سمت گرفتگی لوله و عکس رنگی نمیره

اگه بسته بود و مشکلی داشت اونموقع باردار نمیشدم