2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با چی بپوشمش؟

خیلی چیزا انواع شومیز و بافت شلوار بگ بپوشی جولوشو وا کن بنداز رو شوت شلوار چسبو ساپورت چرم با بوت و فوتر عالی میشه هم بوت ارتشی هم بوت کابویی 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خیلی چیزا انواع شومیز و بافت شلوار بگ بپوشی جولوشو وا کن بنداز رو شوت شلوار چسبو ساپورت چرم با بوت و ...

فک کنم باید دکمشو ببندم دانشگاه فک نکنم بذارن باز بمونه

دانشجوی پزشکی 🩺

فک کنم باید دکمشو ببندم دانشگاه فک نکنم بذارن باز بمونه

کدوم دانشگاهی 

خواهرم ازاده جولو در میبنده تو در درمیاره شومیزاتو تا زیر باسن بگیر 

یا بافت 

با بارونی میشینی سرکلاس

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
کدوم دانشگاهی خواهرم ازاده جولو در میبنده تو در درمیاره شومیزاتو تا زیر باسن بگیر یا بافت با بارونی ...

دانشگاه دولتی علوم پزشکی شهرستان .

پس یه بافت تا زیر باسن براش بگیرم با شلوار پارچه ای بگ‌؟

دانشجوی پزشکی 🩺

دانشگاه دولتی علوم پزشکی شهرستان .پس یه بافت تا زیر باسن براش بگیرم با شلوار پارچه ای بگ‌؟

اره عالیه 

لگ هم میتونی با بوت بپوشی فوترو بلند بگیرزیر زانو قشنگه جولودر با بوت و جولو بسته به شلوارت گیر نمیدن  سرکلاس درش بیار تو محوطه بنداز رو شونت

اره عالیه لگ هم میتونی با بوت بپوشی فوترو بلند بگیرزیر زانو قشنگه جولودر با بوت و جولو بسته به شلوار ...

مرسی عزیزممم 

مثلا اگه فوتر نسکافه ای گرفتم هم شلوار هم بلیزم کرمی  خوبه ؟ یا دقیقه رنگ خودش بگیرم یا کلا  مشکی بگیرم 

دانشجوی پزشکی 🩺

مرسی عزیزممم مثلا اگه فوتر نسکافه ای گرفتم هم شلوار هم بلیزم کرمی خوبه ؟ یا دقیقه رنگ خودش بگیرم یا ...

ن مشکی مده 

مشکی بگیرهمه چی بهش میاد هودی و بافت کرم بگیر هررنگی بگیری عالیه سعی کن بلوز شلوارت همرنگ باشه فوتر مشکی

مشکی بگیرهمه چی بهش میاد هودی و بافت کرم بگیر هررنگی بگیری عالیه سعی کن بلوز شلوارت همرنگ باشه فوتر ...

فوتر مشکی ندیدم امروز. حالا فردا میچرخم آخه گفتم مقنعمم مشکیه خیلی سیاه یک دست میشم ی سبز لجنی یا نسکافه ای بگیرم نمیدونم

دانشجوی پزشکی 🩺