سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
منم همینم. در حد یک روز تا دو روزه ..انگار از تو تیر خوردم .
منم دقیقا انگار یوی از داخل تخمدان سمت چپمو محکم تو مشت گرفته
مثلا اسپاسمش این مدلیه
مدلی نیست که جمع شه
انگار از همه جهات فشار روشه
عزیزم چی بخورم غیر قرص که حالم بهتر شه
هیوسین بخور من اونبار روز اول پری خوردم خوب بوددمنوش دارچینم خوردم بهمراه خرما
هیوسین ندارم ولی یه چندتا دارو برا روده تحریک پذیر دارم با قرص استامینوفن دارم و ژلوفن کدومو بخورن بهتره💕💕مرسی عزیزم
منم دقیقا انگار یوی از داخل تخمدان سمت چپمو محکم تو مشت گرفتهمثلا اسپاسمش این مدلیهمدلی نیست که جمع ...
دقیقا آدم نمیتونه تکون بخوره .دراز بکشی و کلا راه نریو با خوبه داغ کنی بزنی بش هم خوبه آرام بخشع .من دیشب خیلی شدید بود هم ژلوفن خوردم هم حوله داغ کردم بهتر شدم.
برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعاملینک حذف تاپیک
من هر ماه اینطوری میشم یه دونه ژلوفن میخورم تموم میشه
دوباره ماه بعد موقع تخمک گذاری باز دردم شروع میشه و باز یه ژلوفن میخورم
اینا به غیر از درد پریودمه که هر ماه یه دونه میزام
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨