2777
2789
عنوان

بیاین دارم دق میکنم💔

252 بازدید | 14 پست

بچه ها من کلاس نهمم میخوام برم تجربی نمره هام 

هفتم علوم ۱۸ ریاضی ۱۷ 

هشتم علوم ۲۰ ریاضی ۲۰ 

نهم علوم ۲۰ ریاضی احتمال زیاد۲۰ 

تجربی میارم دارم دق میکنم سر یه سوال چرت هفتمو ۱۸ شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه رشته ای هستید

راستش من اولش رفتم انسانی که ب اورده بودم 

چون به اجبار خانواده بود نتونستم درس بخونم کلا از رشتش یدم میومد

تغییر رشته دادم به هنرستان طراحی دوخت 

‹ما اَز دورها،اَز سَرزَمینِ عَطرها وَ نورها آمَدِه‌ایم🌸🌱›

واااااییی عزیزم تو چقدر حساسی 

اولندش اصلا دیگه ناراحت نباش تا بهت بگم 

دومندش بهت افتخار میکنم که نمره هات خوبن منم تقریبا شبیه تو بود نمره ها راهنماییم 

سومندش وقتی خواستم برم دهم تجربیم آوردم تو با این نمره هات حتما قبول میشی چون صریب کلاس نهمت بالاترو مهم تره پس تلاشتو بکن امسال نمره هات خوب باشن همینجور پیش بری عالیه

ولی یه نصیحت یه رشته ای برو که فردا عر نزنی که سخته و یا بازار کارش خوب نباشه رشته ای که مطمئنی کنکور قبول میشی و به هدفت میرسی

موفق باشی❤❤❤❤

اصلا مهم نیس اگه گیرت اینه ک بری تجربی من همینجا بهت قول میدم که به راحتی میتونی بری تجربی

تجربی راحته بره با این نمره هایی که داره

ولی وقتی وارد رشتش شد باید ببینی چند مرده حلاجه

مرسی عزیزم تجربی اولویت الف آوردی یا ب؟

من نمره هام خوب بودن ولی چون ریاصی یکم ضعیف بودم ب اوردم بقیه رشته ها همش الف ولی بیشتر معدل کلاس نهم مهم هست که اگه بیست باشه ریاضیت و علومت حتمی الف میاری