2777
2789
عنوان

بنظرتون مهریمو با این مبلغ توافق کنم یا کمه🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 63 پست
من خودمم ب توافق راضیم ولی آخه موضوع اینه نمیدونم کدومش منطقیه سکه گرفتن تا آخر عمریا ن ۵۰۰ تومن

۵۰۰ بگیر خواهر

امسال با ۶ تومن ۷ ۸  کیلو گوشت میشه 

سال دیگ ۲ کیلو 

تودم وحشتناکه و قسط های شما ثابت! ۱۰ سال دیگه هرماه برات ۴تا چیپس میفرسته! ۵۰۰ تا بگیر سکه بگیر هروز میره بالا از شرشم راحت میشی اخه قسطاش خیلی کمه بیشتر بود میصرفید

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
از ی طرف میگم با سکه گرفتن اذیت میشه و همش در عذابه دلم خنک میشه از طرفیم میگم منم در عذابم

اونجوری همه جا میگ ۵۰۰ تومن دادمش رفت 

ولی سکه تا اخر عمرش تو عذابه و باید از هر خرجی بزنه ک بشه سکه برای تو 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن سکه الان‌۵۴ تومنه

میشه ۲۷ بازم خیلی زیاده 😭😭😭اصلا ۲۰ بازم خوبه 

۱۸ هم خوبه ۱۶ هم خوبه 

۶ تومن کمهههه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ما هر طلاقی که از طرف مرد باشه بچه و مهریه رو مجبور میکنن که بدن و وظیفشونه ولی طلاق که از سمت دختر ...

کی مجبور میکنه ؟ 

تااونجایی ک خبر دارم قانون مجبور نمیکنه پسر عموم منشی دادگاه 

انقدر اعسار میزنن زنه جونش به حلقش برسه حتی اگ طلاق از طرف مرد باشه چون حق طلاق داره

عزیزم میگم که ما خودمون حل میکنیم از طریق قانون اقدام نمیشه

اها 

سلامت باشید 

سهذسال دیگه سکه هم گرون شده باز دیگه 6تومن نمیشه بیشتر میشه

بازم نسبت به به پول یجا ن

میدونی با ۵۰۰ تومن سکه بخره حتی یک سوم بره بالا ک بیشتر میره سال دیگ حداقل ۸۰۰ تومن پول داره 

ولی هرماه بجا ۶ تومن ۸ تومن میده سال دیگ اونم میره پای تورم خوردو خوراک 

۵۰۰ بگیر خواهرامسال با ۶ تومن ۷ ۸ کیلو گوشت میشه سال دیگ ۲ کیلو تودم وحشتناکه و قسط های شما ثابت! ۱ ...

آخه هر ده ماه یه سکه هس سکه هم قیمتش ثابت نمیخواد بمونه که بره بالا اسی هم بیشتر می گیره

آخه هر ده ماه یه سکه هس سکه هم قیمتش ثابت نمیخواد بمونه که بره بالا اسی هم بیشتر می گیره

باشه بیشتر این ۶ تومن فرق داره با بیشتر ۵۰۰ تومن

بازم نسبت به به پول یجا نمیدونی با ۵۰۰ تومن سکه بخره حتی یک سوم بره بالا ک بیشتر میره سال دیگ حداقل ...

اینم هست ولی باز مونده به شرایط اسی سرپناه داره نداره در آمد داره نداره خیلی چیزا رو باید در نظر بگیره بعد تصمیم بگیره 

اینم هست ولی باز مونده به شرایط اسی سرپناه داره نداره در آمد داره نداره خیلی چیزا رو باید در نظر بگی ...

منم گفتم اگ این ۶ تومن بکارت میاد ک واستا بگیر اگ ن یجا بگیر