2777
2789
عنوان

دلم میخواد تیکهه تیکششش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 58 پست
😂😂 قصدی ندارم جهت خنده میگم بهت بر نخوره ولی کل تاپیکات درمورده همیپ موضوعه متنشم دقیقا مثل همون ق ...

احسنت به این نکته سنجی😂

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه نمیزنیمون باید بگم کلا این حرکت رو برای هیچ انسانی نمی‌پسندم.

دوستمون تو کار زدن اوناییه ک جای تیزی دارن  اگ نداری راحت باش 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
مثلا چجوریخیلی جورای دیگه سعی کردم حرصمو خالی کنم ولی نشد

بستگی به طرف مقابل و خودت و ارتباطتون داره. پسرا بعضی وقتا خیلی خطرناک میشن آخر یکی از همین پسرا با چند نفر همدست میشن و خفتت می‌کنن و کاری میکنن که هیچوقت یادت نره پس بهتره همیشه روابطت رو اجازه ندی از یه حدی بیشتر بشه که به خودش اجازه توهین و یا کار زشتی بده

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بستگی به طرف مقابل و خودت و ارتباطتون داره. پسرا بعضی وقتا خیلی خطرناک میشن آخر یکی از همین پسرا با ...

اخه وقتی با من بود رفت با یه دختر دیگه

منم گفتم تو خیابون ببینمت جرت میدم

بعد اینکه نمیدونم فکک نکنم حقیقتش

☀️
دوستمون تو کار زدن اوناییه ک جای تیزی دارن اگ نداری راحت باش

نه خداروشکر ندارم

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!