2777
2789

همیشهه مامانم بهتزیین سوپرایز هارو داره برای همه اقوام 

تولد من میگ ببخشید بلد نیستم

الان یک هفته مونده میگ میخوای دوستاتو ببری کافه؟میگم خب گرون میشه میگ اره ولش کن

میگم خونه بگیریم خز پارتی؟میگه نههه خونه دوستات نمیخوام بیان

میگم باشه پس ولش کن هیچی نمیخواد

هرسالل همین بساااط پارسال چقددد روز تولدم تا شب گریه کردمم و اشک ریختم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه تور یه روزه پیدا کن و به دوستات بگو بریم. کیک دوست داری یه دونه کوچولو بگیر شب برای خودت شمع بذار روش و فوت کن به کسیم نگو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بزرگ میشی یادت میره

من اصلا برام مهم نیست روز تولدم هیچ فرقی با بقیه روزا نداره😂💔

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بیخیال بابا

من هر سال یه کیک میگیرم فقط ، با خانواده چندتا عکس میگیریم

نه حوصله جشن دارم نه وقتشو

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚