2777
2789

من ک گفتن زن پاکی نیستم و تنها میرم بیرون دنبال کار بد،مث خوره افتاده بجونم

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

یه تایمی یه کسایی خیلی برام حرف دراوردن ، اون موقع خیلی حرص خوردم الان نظر کسی یک درصدم برام اهمیت نداره

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم بعضی وقتا زیادی گشنه ان برای همین گوه زیادی میخورن😂

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

الان کلی ویس برام فرستادن از دیشب کلی حرفای ناموسی

فقط یکیش باز میشه اون 8 تا دیگه نمیدونم خرابه چیه

اصلا باز نمیشه 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

هعیی💔

ذلم نمی‌خواد بهش فکر کنم 

حرف که زیاد زدن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

به من‌میگفتن بچه پرورشگاهم ... خیلی شوک شدم 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
یه تایمی یه کسایی خیلی برام حرف دراوردن ، اون موقع خیلی حرص خوردم الان نظر کسی یک درصدم برام اهمیت ن ...

میشه بگی چ حرفایی،من چیکار کنم ک بی اهمیت باشم

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

بچه بودی چاق بودی آرایش میکردی تنبل بودی خاک بر سر بودی داغان بودی کوفت بودی زهرمار بودی اصلا حالم از ملت بهم میخوره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
چجوری دقیقا

فکر نمیکنم به حرفاشون 

نمیام خیلی حرص بخورم

نه اینکه اصلا حرص نخورماااااا مثلا یه هفته حرص میخورم‌تموم‌میشه دیگه حتی فکرم‌نمیکنم

الان باید خیلیییی فکر کنم تا یادم بیاد چیا بوده 

بعضیا مثلا مامان خودم‌نشخوار ذهنی دارن یه چیزو مال ۳۰ سال پیشو هی یاداوری میکنن حرص میخورن خب این بده دیگه باعث میشه یادتون نره

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘