2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 26775 بازدید | 1100 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ما هردومون ۱۷۲ هستیم خیلی چیزای دیگه ب جز قد مهمه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
شوهر من ۱۵۸ ولی خودم ۱۶۴ اخلاقش خوب بود اما الان اخلاقم نداره توی تله اخلاق نیفتید

۱۵۸ خیلی کوتاه تر از ۱۷۰ هست اصلا قابل مقایسه نیستن 

تو دل اسی رو خالی نکن گناه داره

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...
واااای ۱۵۸ که خیلیییی کوتاهه چجورقبول کردین بامرد کوتاهترخودتون ازدواج کنین ؟

گفت بهم اگه بخای به خاطر قدم ردم کنی خیلی ظاهر بین هستی و اون موقع ها هم مد نبود قد رو بررسی کنیم و از این حرفا هم عروسمم از برادرشوهرم ده سانت بلندتره

عکس خودتم بزار ببینیم بهم میاید یا نه راستی شغلش چیه وضعیت مالیش چطوره خونه ماشین داره

بزارم عکسمو؟ سریع برمیدارم چون تاپیک شلوغه

وضع مالیش متوسط

تویه شرکت فروش لوازم برقی کار می کنه

خیلی

بعد ها تو ذهنت به مشکل میخوری هی مقایسع میکنی...

تا جدی و احساسی نشده کات کن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷

صادقانه بگم ، نه

مرد قد بلند بهم اعتماد به نفس میده 

بهم حس امن بودن میده 

نمیتونم شعاری بگم اخلاق و...نه ! قد هم مهمه مثل وزن و قیافه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎