2777
2789
عنوان

چیکار کنم گربه رفته تو ماشینم

111 بازدید | 14 پست

😭😭😭😭😭

شیشش یه ذره پایین مونده بود بابام هی درو باز میزاره الان گفت گربه توشه من بار آخر چندروز پیش رفتم میگه از اون روز توشه ولی این از باز بودن در رفته

بو نمیداد توش بابامم هی میره اونجا اگه خیلی وقت بود خب میفهمید فقط الان صدای دزدگیرش اومد

یعنی کی رفته توش ؟ من حالم به هم میخوره از این چیزا حتی راه رفته باشه فقط

بدم بشورن دیگه حله؟

ای خدا گناه داره چجوری از دلت میاد حتما سردش بوده

تمیزه بچه خیلی حساسی ببر کارواش ماشینو

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیتونم سوار شم باید بگم ببرنبعد نمکدون تو ماشین بود 😭😭😭😭😭

بدع ببرن کارواش تمیز میکنن کلا برات

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
خب اونو دیگه باید بندازم دورمن چطور مطمئن شم که توش کثیف نکرده؟ بو‌نمیداد

نمکدونو؟