2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 144675 بازدید | 875 پست
چت رو ادامه ندادید؟؟

نه عزیزم حس کردم بلاک میشم و ادامه ندادم تا این لحظه که بلاک نکرده شاید شب بهش پیام یا ویس دادم اگه خدا خواست و بلاک نکرد

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم حس کردم بلاک میشم و ادامه ندادم تا این لحظه که بلاک نکرده شاید شب بهش پیام یا ویس دادم اگه ...

اونا باید عموشونو بشناسن باید بفهمن تو رو به چه کاری اجبار کرده 

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
نه عزیزم حس کردم بلاک میشم و ادامه ندادم تا این لحظه که بلاک نکرده شاید شب بهش پیام یا ویس دادم اگه ...

میشه منم عکستون و ببینم خیلی کنجکاو شدم

اطلاعی از بهبود و درمان کامل پسوریازیس اگه دارید ممنون میشم بهم بگید 
اونا باید عموشونو بشناسن باید بفهمن تو رو به چه کاری اجبار کرده

میدونن سالهاست دارن باهاش زندگی میکنن حتما شخصیت دیکتا تور و مستبدشو شناختن تا الان 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

همین تصنیمو دارم اگه دوام بیارم

فقط کاش از دلتنگیتون مینوشتین و اینکه چقد دوسش دارین و دلتون میخواد با هم ارتباط داشته باشین بگین صبر میکنین اگر راضی به ادامه ارتباط بود خودش بهتون پیام بده ، حضوری ک همو دیدین هر سوالی داشت براش توضیح میدین

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
فقط کاش از دلتنگیتون مینوشتین و اینکه چقد دوسش دارین و دلتون میخواد با هم ارتباط داشته باشین بگین صب ...

نمیدونم عزیزم قدم بعدیمو چجور بردارم باور کن هنگ کردم 

نمیدونم عزیزم قدم بعدیمو چجور بردارم باور کن هنگ کردم

بنظرم از مشاور کمک بگیر که چی بهش بگی که حرفتو باور کنه.‌مطمین باش اون وری ها پر ش کردن.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎