2777
2789
عنوان

قرص میترونیدازول در بارداری

82 بازدید | 11 پست

کیا سه ماه اول قرص میترونیدازول مصرف کردن تو بارداری اونم سه ماه اول خیلی خطرناکه خیلی اعصابم خرابه نمیدونم چیکار کنم حتی ب سقط هم فکر میکنم اون موقعی ک خوردم نمیدونستم باردارم نمیدونم هفته ۴ بودم یا ۵ بودم الانم ک هفته ۱۰ هستم قرص اریترومایسین میخورم بیشتر نگران میترونیدازولم تو رو خدا کیا تجربه این چنینی داشته

حالا ک خوردی نگران نباش چیزی نمیشه ولی آزیترو رو حذف کن، عمم چرک خشک کن قوی میخورده نمیدونسته بارداره تو همون دو ماهگی سقط میشه با خونریزی شدید دفعش میکنه

برو تحت نظر دکتر بعد دارو مصرف کن

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ک خوردی نگران نباش چیزی نمیشه ولی آزیترو رو حذف کن، عمم چرک خشک کن قوی میخورده نمیدونسته باردار ...

خود دکتر ازیترو رو نوشته ولی مترونیدازول رو نمیدونستم بارداذک

تو چهارهفته بچه لقاح بوده . و از جفت تغذیه نمیکردن . پس تاثیری روش نداشته. ولی الان بهش میرسه . ولی ...

خدا کنه اینطور باشه باور کن یبار فک میکردم باردارم دندون درد شدید داشتم دارو مصرف نکردم گفتم شاید باردار باشم برا بچه ضرر داشته باشه دقیقا ماهی ک اضلا فک نمیکردم باردار باشم باردار بودم

خدا کنه اینطور باشه باور کن یبار فک میکردم باردارم دندون درد شدید داشتم دارو مصرف نکردم گفتم شاید با ...

اشکال نداره . منم خیلی رعایت میکردم . ولی خب سزما خوردم و بستری شدم . توام ماسک بزن حداقل سرما نخوری . 

عزیزم من ماما هستم هفته 4 و 5 ایرادی نداره.ولی دقت کن بعد این استفاده نکنی

ممنون عزیزم  بخدا من خودم اصلا سرخود قرص مصرف نمیکردم نمیذونم چرا اون ماه این قرصو تو یخچال دیدم خوردم  کارم شده گریه

ممنون عزیزم بخدا من خودم اصلا سرخود قرص مصرف نمیکردم نمیذونم چرا اون ماه این قرصو تو یخچال دیدم خور ...

نگران نباش عزیزم، در کل تاثیرش تو بارداری خیلی ثابت شده نیست ولی بهتره استفاده نشه 

جان و جهان من تویی