2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145528 بازدید | 875 پست
پس حسابی زده بودی تو پر شوهر سابقت😂😂اومد گنده لات بازی در بیاره پشیمون شد😂

آره 😂 البته تو زندگی چندان لات نبود بعد طلاق خیلی می خواست گنده لات بازی دربیاره 😎 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی ساله دارم عین لاک پشت میرم سمتشون تا به اینجا رسیدم یهویی نبوده گلم

سلام عزیزم ما یه مورد دقیقا این شکلی داریم تو فامیل با این تفاوت که پسر و دخترش دوقلو نبودن و شیر به شیر بودن 

بعد از این که بچه ها بزرگ شدن مادرشون خیلی تلاش کرد که بهشون نزدیک بشه و کلی پیگیر بود ولی بچه ها اصلا نخواستن ببینند و حتی گفته بودن حق نداره اسم مارو بیاره و الان که بالای ۳۰ سالشونه هیچ وقت نرفتن سراغ مادرشون و هیچ وقتم اجازه ندادن مادرشون بیاد

خیر

خوشوقتم منم تهرانی نیستم 😑

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
سلام عزیزم ما یه مورد دقیقا این شکلی داریم تو فامیل با این تفاوت که پسر و دخترش دوقلو نبودن و شیر به ...

خب شاید مادر اونا به اجبار رهاشون نکرده 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اینو 😑

این ایموجی یعنی حرفی ندارم. یه بار گفتی عمه شون عکس تو رو بهشون نشون داده ... مطمئن باش وقتی اینهمه سال نبودی ،ممکنه حرفای ناحق در موردت به بچه هات زدن که مادرتون ولتون کرد و رفت و این چیزا .‌‌‌.... اروم اروم برو جلو ... ولی کوتاه نیا.. شاید حرفای تو رو بشنون و بیان سمتت

ای وای . میددنم ازش ناراحتی ولی کوتاه بیا ..تو بزرگی کن .شاید خدا هم کمک کرد و بچه هات اومدن سمتت

با مادرم مشکلی ندارم شوهرش مرد بدیه نرمال نیست 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...