2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145526 بازدید | 875 پست
مث من به بن بست خوردی گاهی وقتها هیچ راهی واسه آدم نمیمونه عزیز دلمممم

دقیقا تومنجلاب گیرکردم هرچی دست وپامیزنم بیشترفرو میرم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
الهی بمیرم برادلت خدا کمکت کنه تو اطرافیانمون بود خانومه طلاق گرفت رفت 3تابچه داشت دخترش خیلی آسیب د ...

خدا نکنه عزیزم اتفاقا من با ادمی که میشناهتم میدونستم هفت سالگی به هیچ طریقی بچه نمیده بهم همون ۳ سال البته همش میدزدیدش و بچه اشوب میکرد دیگه دادم بخودش گفتم هفت ساله بشه مهر مادری درک کنه خیلی براش سخت تره بچم شیر میخورد تا هفته میدزدیدنش بی عاطفه ها 

اللهم عجل الولیک الفرج ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا نگران نباش عموی بچه هات از لج شما همکه شده باهاشون درست رفتارکرده

خدا کنه ولی خب پدر و مادر ی چیز دیگه ان بچه های من باباهم بالا سرشون نبوده طفلیا

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خدا نکنه عزیزم اتفاقا من با ادمی که میشناهتم میدونستم هفت سالگی به هیچ طریقی بچه نمیده بهم همون ۳ سا ...

خدا ازشون نگذره ادمایی که بچه رو از مادرشون جدا میکنن سنگدلانه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دقیقا تومنجلاب گیرکردم هرچی دست وپامیزنم بیشترفرو میرم!

خدا ان شالا گره از کارت باز کنه منم مثل تو بودم ی سری کاربرا میان سرزنشم میکنن یا بهم تهمت بی عاطفه بودن میزنن ولی نمیدونن تو چه شرایطی بودم و هستم 

اسی عکستو بزار یه بار دیگه

عزیزم چرا اینقدر درخواست عکس میکنید من مهربونم ذاتا به خدا شرمندتون میشم حالا تحفه ای هم نیستم ولی خب ...