2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 144662 بازدید | 875 پست
دارم میجنگم باهمه وجودم منکه این همه عذاب کشیدم اینم روش ببین من زندگیم یه جوردیگس برادرشوهرمجرد دار ...

مخالفه برادرشوهرت ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عزیزم خدا رحمت کنه همسرتو‌ولی خانواده شوهرت اذیتت کردن حتما مهریتو بذار اجرا

مچکرم عزیزم شاید باورنکنی ولی خونواده همسرم یکی ازمهربونترین ها هستن بامادرشوهرم عین دوتادوست یامادرو دختر برادرشوهرام فوق العاده هستن روز مادر برام ساعت و گل و کیک خریدن برادرشوهرم که بحث عقدمون هس همیشه همه جاهوامو داره ولی خب بازم بخاطر اینکه اوضاع مالیشون پولدارنیستن خونوادم دوسشون ندارن!خونه وماشین وسرمایه۳۰۰میلیونی دارن ولی خب به چشم خونوادم نمیاد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی شرایط سختی دارین خدا بهتون صبر و توان بده دختر شما توی خانواده مذهبی بزرگ شده؟ ممکنه این عکس شما رو دیده با تعریفهایی که احتمالاً از اطرافیان شنیده که شما رفتی دنبال خوشگذرونی وووو حس خوبی بهتون نداشته باشه و براش مسخره بنظر میاد بعد این همه سال سراغشو گرفتین چون کنار شما بزرگ نشده طبیعیه که بهتون علاقه ای نداشته باشه 

یبار دیگه میزارید؟

بنظر من به هیچ وجه منتظر جلو اومدن بچتون نباشید شما درسته مجبور بودید ولی بهرحال اینهمه سال ازشون دور بودید و بچهاتون قطعا خیلی ازتون دلخور هستند شما باید پا پیش بزاید و به مرور دلشونو بدست بیارید وظیفه دخترتون نیست

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
چقدر جوون و خوشگلی استارتر واقعا چهل سالته؟

بله ۴۰ سالمه ...۴۰ سال مگه آدم پیر میشه گلم ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مخالفه برادرشوهرت ؟

سکوت کرده چیزی معلوم نیس اصلن!ولی خب تو روستای پدریمون پیچیده اینا عقدکردن وهمه دارن پرس وجومیکنن!اوضاع قاراشمیش شده اگه مخالف باشه پسرمو میتونم بگیرم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

خانما یه سوال دارم ربطی به این تاپیک نداره ولی خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم و به خاطر همین میخوام اینجا ازتون راهنمایی بخوام 

استاتر عزیز توروخدا ببخشید اینجا تاپیک زدم

لطفا کمکم کنید خیلی عذاب وجدان دارم

یه خانمی توی یه کانالی پیام ارسال کرده بود و راهنمایی میخواست و گفت بچشو سقط کنه یا نه منم خیلی ناراحت شدم و بهش گفتم چطوری انقدر راحت حرف از سقط میزنی هزاران هزار نفر حسرت بچه دار شدن دارن

ا نظر روحی و جسمی آسیب میبینی

اون بچه چه گناهی کرده که تو مادرشی و ...

الان خیلی ناراحتم که بهش گفتم اون بچه چه گناهی کرده که تو مادرشی و یکم تند صحبت کردم ولی خیلی ناراحت شده بودم و نمیخواستم همچین کاری کنه 

همش فکر میکنم نکنه بخواد از لج حرف من بچشو سقط کنه 

بخدا میدونم حرفم خیلی غیرمنطقیه ولی همش ازین فکرا میاد توی سرم 

بنظرتون کارم اشتباه بود ؟ 

شرایط سختیهامیدوارم خدا کمکت کنه عزیزم

فداتشم بله شرایط بشدت سختی هس ادم نمیدونه چیکارکنه فقط نشستم ودارم تماشا میکنم!

خیلی شرایط سختی دارین خدا بهتون صبر و توان بده دختر شما توی خانواده مذهبی بزرگ شده؟ ممکنه این عکس شم ...

نظرت محترم ولی من خودم اگه مادرم باهم اختلاف فرهنگی زیادم داشت باز دوستش داشتم دیگه به قول بعضی از کاربرا شاید عقاید حوزوی ها فرق کنه با من 

عزیزم ان شاء الله پسرتون هرجا هستن سلامت و شاد و موفق باشن☺️💕🩷🌸🪷.

ممنونم مهربون،انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی دخترم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
سکوت کرده چیزی معلوم نیس اصلن!ولی خب تو روستای پدریمون پیچیده اینا عقدکردن وهمه دارن پرس وجومیکنن!او ...

کلا از نظر قانونی پسرت مال شماست و پدرشوهر برادرشوهر یا هر کس دیگه ای نمیتونه ازت بگیره ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
فداتشم بله شرایط بشدت سختی هس ادم نمیدونه چیکارکنه فقط نشستم ودارم تماشا میکنم!

عزیزم شرایطت تقریبا مشابه منه با این تفاوت که منو به زور مجبور کردن زن برادرشوهرم بشم میگفتن ناموس مایی فقط متعلق به خودمونی حق نداری جایی بری ان شالا گره زندگیت باز بشه و فرصت مادری  کردن واسه بچت بهت داده بشه 

کلا از نظر قانونی پسرت مال شماست و پدرشوهر برادرشوهر یا هر کس دیگه ای نمیتونه ازت بگیره ...

خب قانونی بله ولی اگه بتونم قانونی بگیرم!