2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145679 بازدید | 875 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسکرین رو بذار اسی لطفا🤔

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
تو این عکس شبیه خودشم عمدا اینو فرستادم عزیزم

قبل از این عکس درباره چی حرف زدین؟

به نظرم خیلی یهویی بهش گفتی طبیعیه که اون نتونه درست و منطقی برخورد کنه

ولی به هرحال باید این موضوع رو متوجه بشه. شما سالها نبودی شاید الان تصمیم باشه که در کنارش باشی. باید بهش زمان بدی فکر کنه تا بتونه حرف بزنه

گذاشتم عزیزم پست قبل خب به خاطر اینه گوگلی میشه میترسم زود برمیدارم

حالا به بار دیگه بزار زود زود بردار،،لطفا

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

میزارم عکسو برای چندتاتون خیلی بامزه اید به خدا آدم دلش نمیاد مگه قراره تحفه ببینید عزیزا

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عزیزم صفحه اول میره گوگل

مطمئنی ی بار چند سال پیش عکس ناخونامو گذاشتم تو گوگله هنوز

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

میزارم عکسو برای چندتاتون خیلی بامزه اید به خدا آدم دلش نمیاد مگه قراره تحفه ببینید عزیزا

اگ از اول عکستو خط میزدی فقط اسکرین چتتونو میزاشتی اینجوری نمیشد🤣🤣

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

بزار دعا میکنم مهرت به دل دخترت بیفته🥰

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…