2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145778 بازدید | 875 پست
تروخدا بیخیالشو بذار زندگیشون رو بکنن چی میخای اخه

اگه مادر باشی میفهمی چی میخوام 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی میدونی چرا تونستی از بچه ها جدا شی و اونام تونستن جداتون کنن؟؟؟؟ چون سن کم مادرشدی و نتونستی از حقت دفاع کنی و قدر بچه هاتو ندونستی ادم که سنش بالاتر از ۲۵ ، ۳۰ میشه تازه قدر بچه هاشو میفهمه و میبینه مادر بودن یعنی چی 

اتفاقا تاپیکای اولم پیام داد چاک دهنتو ببند توی ایتا شک کردم نکنه اینجا پیدام کرده ولی غلط میکنه ..د ...

راست میگه منم میگم این کاربریتو تعلیق کن

یکی دیگه بزن باز پیدات میکنیم اونجا.ولی حداقل این همه اطلاعات اینجا نداری

خدای مهربونم سیپورت
دقیقا مث اونا نظامی بار اومده🥲وگرنه میتونست پیداتون کنه اصلا سرت داد بزنه،حتی فحش بده سوالاشو بپرسه ...

توقع زیادیه

مادری که نبوده مادری کنه چطوری یهو بشه عزیز بچش

یکی دیگه به عنوان مادر کنارش بوده

تنها حسی که بهش حق میدم داشته باشه کنجکاویه

که اونم با چیزایی که از مادرش شنیده احتمالا ترجیح میده بخاطر آرامش خودش دنبالش نره

یکی این ایموجی رو بفرسته کنجکاو شدم ببینم کدوم ایموجی بوده

این عزیزم 😑لطف کن برداشتتو بگو 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اتفاقا تاپیکای اولم پیام داد چاک دهنتو ببند توی ایتا شک کردم نکنه اینجا پیدام کرده ولی غلط میکنه ..د ...

اسی اگه اینجا دنبالت کنن که نقشه ات رو میفهمن و نمیذارن به هدفت برسی

اینو تعلیق کن

موندم چرا به ذهن خودت نرسیده این چیزا

خدای مهربونم سیپورت
توقع زیادیهمادری که نبوده مادری کنه چطوری یهو بشه عزیز بچشیکی دیگه به عنوان مادر کنارش بودهتنها حسی ...

یعنی اگه شما به اجبار از مادرت دور میشدی الان حسی بهش نداشتی ؟

دقیقا مث اونا نظامی بار اومده🥲وگرنه میتونست پیداتون کنه اصلا سرت داد بزنه،حتی فحش بده سوالاشو بپرسه ...

چه ربطی داره ما یکی از اشناهامون مامانش از پدرش طلاق گرفت و زن باباش بزرگش کرد و پدرش هم نظامی نبود شغلش ازاد بود مامانش هم ازدواج کرد هیچ وقت سراغش نگرفت اینم کلا مامانش فراموش کرد بعد ازدواجش مامانش با دامادش کلی صحبت کرد دختر بدون خبر قبلی با مادرش روبه رو شدن ولی دختر هیچ احساسی به مادرش نداشت الانم به نظرم با مادرش رابطه ای نداره ولی با پدر و زن باباش اره خوبن

اسی اگه اینجا دنبالت کنن که نقشه ات رو میفهمن و نمیذارن به هدفت برسیاینو تعلیق کنموندم چرا به ذهن خو ...

برام مهم نیست بزار بفهمه چی تو سرمه

راست میگه منم میگم این کاربریتو تعلیق کنیکی دیگه بزن باز پیدات میکنیم اونجا.ولی حداقل این همه اطلاعا ...

برای منم عجیبه

خیلی اطلاعات دادن

حتی یادمه گفتن خانم نامزد سابقش پیداش کرده

پس چطوری اونی که این همه میگه کله گنده و با نفوذه که از ترسش سراغ بچه هاش نمیره

پیداش نکنه!

با این همه اطلاعاتی که از زندگیش داده 

حتی از منطقه شون هم گفته