2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 146012 بازدید | 875 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینکه پیام دادین خیلی خوبه ..به نظرم شمارت بفرس و قرار بزار. باهاش و بگو حتی کی هسی ...مطمئن باش جواب رد بهت نمیده ....

شمارت اول بفرس بعد حرفات بزن ....

بهش بگو که به کسی نگه و اگرنه فاصله میوفته دوباره بینتون

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊
همینکه پیام دادین خیلی خوبه ..به نظرم شمارت بفرس و قرار بزار. باهاش و بگو حتی کی هسی ...مطمئن باش جو ...

اگه تا فردا بلاک نکنه ویس میفرستم براش

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

کسی که زن داشته و زن برادرشم به زور و تهدید عقد کرده آدمه؟مشخصه یه دیو‌ثه دیگهوگرنه همون اول اصلا می ...

دقیقا

جالبه‌ یه عده به اسی حمله میکنن....

بابا بنده خدا هم همسرش تو اوج جوونی فوت شده، هم بزور باهاش ازدواج کرده، آخرش هم بچهاش رو گرفتن .ته ظلم

اسی و بچهاش قربانی براشوهر خرابش‌شدن💔

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

شایدددد ولی اگه اونجوری بود بلاک میکرد

اون دنبال تلاش توئه همین میخواد ببینه چقد تقلا میکنی برای بدست اوردن دلش . نمیشناسمت چرا جدا شدی و واقعا چی بینتون گذشته‌ولی مراقب احساساتش باش

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
اسی میگم داستان زندگیتو تعریف کن حتماااا عکس شناسنامتم بذار حتماااچون مدرکه مطمئن میشه راست میگی

اگه قرار باشه کامل توضیح بدم عکس نوزادی دارم ازش که بغلمه فقط من دارمش یا عکسای عروسیم باباباش اونارو میفرستم براش مدرک زیاد دارم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دقیقاجالبه‌ یه عده به اسی حمله میکنن....بابا بنده خدا هم همسرش تو اوج جوونی فوت شده، هم بزور باهاش ا ...

هموووون

بیچاره با یکی هم سنِ باباش ازدواج کرده که پیش بچه هاش باشه،خب اونم گویا اسی رو کتک میزده و زندونی میکرده و....

یه حیوون واقعی که هر کی مثِ خودشون نبوده به چوب میبستنش

خدای مهربونم سیپورت