2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145988 بازدید | 875 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله بهش گفتم مردونگی داری یه خونه بگیر واسه منو برادرزاده هات خرجشونو بده نه دندون تیز کن واسه ی دخت ...

میدونم چقد شرایطت بحرانی بوده.بخاطرِ بچه هات که پیشت باشن حاضر شدی زنِ اون پیزوری بشی

تف به شرفِ نداشتش

خدای مهربونم سیپورت
میدونم چقد شرایطت بحرانی بوده.بخاطرِ بچه هات که پیشت باشن حاضر شدی زنِ اون پیزوری بشیتف به شرفِ نداش ...

بله خیلی سخت بود غرور و شخصیتم به عنوان ی زن لگد مال شد 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ب نظرم آرامش بچه هات مهم تره اولویت تصمیم گیریت آرامش اونا باشه. اونا سختی کشیدن برادر زاده من بچه طلاقه میبینم چقد حالش بده. اگه الان ب آرامش و ثبات رسیدن دیگه نرو دنبالشون بازم هر جور صلاحه خودت بهتر میدونی 

یه حسی گرفتم ازش انگار حس کرده مزاحمتی قراره ایجاد کنین براش

شایدددد ولی اگه اونجوری بود بلاک میکرد

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عزیزم واقعا جذابید❤️متاسفم که زندگی سختی داشتید

و حس میکنم هرچیم باشه هرچیم همه بد گفته باشند دوستتون که عمه ی دخترونه واقعیتو بهش گفته

شما هم تو یک پیام نه طولانی نه کوتاه بهش بگید همیشه دوستشون داشتید و بزرگ ترین درد زندگیتون این بوده که ازتون دور بودن و خیلی زجر کشیدین و براش ارزوی خوشبختی کنید❤️

مطمعنم دلش نرم میشه کم کم

حداقل روز عروسیش خوشحال تره اتفاقا❤️

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

یعنی اگه شما به اجبار از مادرت دور میشدی الان حسی بهش نداشتی ؟

من یه بچه ام که مادرم تو ۴سالگی ازم جدا شد... 

فقط یه چیزی میگم بهت تو گوشت نگهدار و بااین فرمون برو جلو 

بچه های اینجوری بسییییییار حس قوی دارن و فورا فرق عشق و محبت واقعی و ترحم و تظاهرو میفهمن چون عرلحظه درحال انالیز رفتار و برخورد دیگرانن . فقطططططط اگه واقعا میخوای با تمام وجود بهش محبت کنی گذشته رو جبران کنی بهش نزدیک شو وگرنه خواهش میکنم ازش فاصله بگیر مادر نصفه نیمه و ادا و اطفار که فقط تظاهر میکنه اون تصویر تو ذهن بچه رو بدتر خراب میکنه طوری که بچه های مثل ما وقتی مادره دوباره ارتباط میگیره به سختی اعتماد میکنن و دل میدن ولی امان از روزی که بفهمن تظاهره و چیزای دیگه بازم به اون بچه ترجیح دارن اونوقته که میگه کاش هیچوقت برنگشته بود . خواهش میکنم اگه واقعا قصدتون واقعیه برین سراغش وگرنه برای ارضای احساسات خودتون دنیای یه دخترو دوباره متلاطم نکنید

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
ب نظرم آرامش بچه هات مهم تره اولویت تصمیم گیریت آرامش اونا باشه. اونا سختی کشیدن برادر زاده من بچه ط ...

نظرت محترم دوست عزیز