2777
2789
عنوان

وسایل خونه جا به جا میشن خود به خود 😭😭😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 90 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ته شعورم اینکه بهت بگم با بسم الله سوره و ایه نمیرن اگه مسلمون نباشن خدافظ

تا جایی که من می دونم اونایی که مسلمون نیستن فقط با یه دونه السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) کلا گم و گور میشن.

https://eitaa.com/kodakenazanin

شهرستان مادر بزرگم بستریه رفتن سر بزنن طبق روال همیشه

ببین عزیزم سعی کن به خودت شجاعت بری اصلا نترس.توی گوشی یا توی تلویزیون سوره بقره رو پخش کن.خودتم ۴قل بخون .آیت الکرسی بخون.فقط نترس چیزی نیست 

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
بنظرتون چرا میان خونه هامون

تا اونجایی که اطلاع دارم همه جا میکردن ولی خب کاری به کسی ندارن مثلا فک کن پشه ها چطور همه جا میگردن ولی خب اکثرا خونه های خالی و برای اسکان انتخاب میکنن 

ولی گاهی دوست دارن کرم بریزن 

و اینکه تا آزاری بهشون نرسونی یا خودت پاشونو به زندگیت باز نکنی اونا اجازه ندارن بهت کاری داشته باشن

ولی من شنیدم شب نباید باصدای بلند بقره پخش بشه توی خونه نمیدونم

بجاش ایه الکرسی بخون دان کن از نت اگع بلدنیستی ایشالا ک چیزی نیس فقط ارامشتو حفظ کن سعی کن ازین حالت ترسیده دربیای و بهش فکرنکنی برو توی تاپیکای خندهددار

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من نمیدونم چطور تو بحران بعضی ها میان تاپیک میزنن.من بحران پیش میاد حوصله خودمم ندارم

آره همیشه برای من هم سواله. وقتی بحرانی میشه تپش قلب میگیرم یه لحظه تمام دنیا آوار میشه رو سرم 

بعد اینجا در بحرانی ترین شرایط هم داستان رو تایپ میکنن هم جواب میدن بعضی ها عجب طاقتی دارن.

آره همیشه برای من هم سواله. وقتی بحرانی میشه تپش قلب میگیرم یه لحظه تمام دنیا آوار میشه رو سرم بعد ا ...

من آدم خودم نیستم تو بحران.فقط حرص میخورم.وای خدا یا سه هفتس خونمون جنگه سر مادر شوهر نادان،یه کربلا رفت دعوا انداخته تو خونه ما به خونه بابام اینام سرایت کرده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من آدم خودم نیستم تو بحران.فقط حرص میخورم.وای خدا یا سه هفتس خونمون جنگه سر مادر شوهر نادان،یه کربلا ...

چی بگم والا 

نمیدونم چرا خندم گرفت 😂

ول کنید خانوم لی لی به لالای آدم های خاله زنک نزارید اصلا بیخیال تموم عالم و آدم .