هر فامیلی که باشه خودش انتخاب نکرده.. اجدادش انتخاب کردن.. اقا ما سر یه فامیلی باکلاس کل ارث ومیراثم ...
سلام .... اصلا نگران نباشید ثبت احوالی که فامیلیتون رو عوض کردین تمام مدارک رو داره ، آخه مگه میشه با گم کردن مدارک ارث و میراثتون از بین بره ، اصلاااا اینطور نیست خیلی راحت از تو پرونده تمام فامیلی اجدادتون رو بیرون میارن ، ما ی همچین مورد داشتیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام .... اصلا نگران نباشید ثبت احوالی که فامیلیتون رو عوض کردین تمام مدارک رو داره ، آخه مگه میشه ب ...
نه اصلا انجام نمیدن.. ما که بدمون نمیاد.. ولی کارمندا اصلا همکار نمیکنن.. یکیشونم گفته از اون ارث ومیراث چقدرش به ما میرسه.. ولی خب هنوز چیزی به ما نرسیده تا ثابت نشه چیزی دستمون نمیاد الانم اوضاع مالیمون اینقدر نیست جواب شکم اینا رو بدیم.. خیلی ناامیدیم... البته این وسطا یه چیزایی ام شد که نشد درست بشه..
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.