2777
2789

سال ۹۸دی ماه بود گفتن ویروس جدید اومده چین🙂

گذشت کسی باور نکرد تا ۹۸/۱۲/۲ این قرنطینه شروع شد 

تا ۱۴۰۱/۲/۱بود

تموم شد 

ولی خب چه تموم شدنی؟!

همه شغلا ورشکست شد

همه افسردگی گرفتیم 

عزیزامون رو از دست دادیم

یادم نمیره که ۵نفر از عزیزمون رفت

بیایید اول کاری جدی بگیریم

رعایت کنیم

به خاطر خودمون به خاطر عزیزمون

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته گلی این اصلا شبیه کرونا نیست 

اصلا به اون ترسناکی و خطرناکی نیست 

هرچی میشنویم ، شایعه چینه!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

البته گلی این اصلا شبیه کرونا نیست اصلا به اون ترسناکی و خطرناکی نیست هرچی میشنویم ، شایعه چینه!!

آخه میگن کل چین قرنطینه شده

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

از ابان‌ ۹۸ بود ولی کسی چیزی نمیگفت

من دی ماه اولین بار معلممون گفت بازم باور نمیکردیم

من دقیقا یادمه تو اتوبوس بودم تو یک کانال خبری خوندم که آره یک ویروس جدید تو چین پیدا شده با خودم گف ...

منم اول شنیدم چین

بعد یه ماه شنیدن قم دو نفر هست

سه روز بعد تبریز 

دو ماه بعد شهر نارنجی شد

آخه میگن کل چین قرنطینه شده

جریان داره 

بانک های بزرگ چین (۳۰ تا) ورشکست شدن 

مردم اعتراض کردن و بهم ریخته اوضاع

دولت سریع اعلام کرده بیماری اومده و همه رو قرنطینه کرده

حتی خود مردم تعجب کردن از جدی شدن این بیماری

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎