2777
2789
عنوان

حاملم و جگر خوردم 😭 کمک کنید دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست

عزیزم بخدا بد نیست الکی به خودت استرس نده استرسی ک الان داری ممکنه برات بدتر تموم بشه تا جیگری ک خوردی

من سر دوتا حاملگی هام کم خون بودیم هم خودم هم بچهام دکتر گفت در هفته سه بار جیگر بخور

خوردم خداروشکر سلامتن

زنداداشم‌ بدون اینکه دکتر بگه جیگر میخورد خداروشکر برادرزاده م سالمه

موردی ندارع 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همچی خوردم هیچیمم نشد مهم نیست نگا هرچیو به اندازه بخور زیادیه هرچیزی خطره 

وای قبلا میگن زعفرون بچرو میندازه من چقدر زعفرون میخوردمممممم اخر رفتم سنو دکتر گفت خانم زعفرون جای بچرو سفت میکنه تو موارد خیلی کم بچرو میندازه اگر مشکلی باشه

من حالا ماهی یبار میرفتم جیگرکی با دوغ تا خر خره میخوردم 😕 بچمم خداروشکر سالمه مصرف بی رویه ضرر داره ن سالی یبار انقد استرس نده ب خودت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من که دکتر بهم گفت قلب بچه ت وابساده حوصله نداشتم شام بذارم رفتیم  جگرکی و حسابی جگر خوردیم 

دوهفته بعد سونو رفتم همه چی بچه م عالی بود

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

خوبه از بارداری قبل از مادر شون یه چیزایی بدونیم

این پرهیزات خوراکی مثل جگر و زعفرون و.. که میگن برا وعده های پر تکرار و در حجم بالا هست

با یکی دو وعده اتفاقی نمی افته

یادمه یبار طرف تاپیک زده بود زرشک پلو خوردم رو برنج و داخل مرغش زعفرون بوده .... از استرس داشت سکته می کرد

اون استرسه از همه چی بیشتر به شما و جنین تون آسیب می زنه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.