2777
2789

بابام جلوی چشمم فوت کرد در آرام ترین حالت ممکن انقدر آروم سرش گذاشت روی دستش  و رفت اگر کسی میدید عمرا نمیفهمید فوت شده ....از دید خیلی ها بدجور ولی من میگم خوش به حالش 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خونه ام درست رو به رو خونه مامانم هست چهل روز پیش وقتی صبح میخواستم برم سرکار از در اومدم بیرون ص ...

خودم همیشه با خودم فکر میکنم فقط شوهر خودم بیشعور... تو بیمارستان زنگ زد که تصادف ولی تو کما وقتی رسیدم بیمارستان همونجا دم در بهم گفت تمام کرد مرد و خودش هم رفت دیگه نگفت این بدبخت مادر مرده الان پس میفته 

من چهره مامان ک میدبدم و حرف شوهرم. فقط قلبم تیر کشید

خاکسپاری خودم کشتم تمام صورتم زخم شد انقد زدم تو سر خودم ولی روش میکرد اون ور یا میره جایی ک منو نبینه. چقد ی ادم میتونه پست باشه  حتی ی دلداری کوچیک ک بهم نداد هیجی روش هم ازم بر میگردونه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ممنونم گلم🖤😭ولی برام خیلی سخته.

فقط گریه کن نریز تو خودت ک هزار جور درد سرت میاد کاش بابای من هی مینشت گریه میکرد اینقدر ریخت تو خودش ک سکته کرد ۱ما تو کما بود 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
چقدر بهت سخت گذشته گلم🖤😔

خیلی پنجشنبه ها هم ک میرم همونجا زار میزنم سریع میره گورش گم مبکنه  چرا من انقد بدبختم اخه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ما همیشه در زندگی مرگ که همون به معنی ترک هست رو تجربه میکنیم یعنی مرگ هست که ما به مرحله بالاتر بری ...

قشنگ بود واقعا...مرسی از وقتی ک گذاشتین. من یه ویسی گوش کردم گفت وقتی یه بچه دنیا می آد متوجه نمیشه پیتزا چیه. چون فقط خون خورده. وقتی بزرگتر میشع متوجه میشه غذاهای دیگ ای هم هست. حالا ما هم چون اینجا هستیم متوجه نمیشیم اونجا چه خبره. 

قشنگ بود واقعا...مرسی از وقتی ک گذاشتین. من یه ویسی گوش کردم گفت وقتی یه بچه دنیا می آد متوجه نمیشه ...

بله همینطوره....چه در این دنیا چه دنیای بعد که در اصل یکی هستند فقط و فقط عشق و زیبایی و رَحمت و لطف هست....چیزی خارج از عشق نیست...